sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Udvikling af sikkerheds advarselsmærke

Udvikling af sikkerheds advarselsmærke

Jun 09, 2017

Udvikling af sikkerhedsadvarselsmærke
Udviklingsudsigter for sikkerheds advarselsmærkater, ætsningsmetode sammenlignet med den traditionelle mekaniske stansemetode med en kort produktionscyklus, ændrer størrelsen af fordelene ved praktisk og hurtig. Den mekaniske stansemetode skal have høj præcisionsstansningsudstyr og støbeudstyr, udviklingscyklussen i 2 til 3 måneder. På grund af ætsemetodeens særlige karakter har kompleksiteten af delene intet at gøre med graden af forarbejdning, og den mekaniske stansemetode til at håndtere komplekse dele at leve vil øge fremstillingsproblemerne, og nogle kan endda ikke være behandlet. Etsningsmetode behøver kun at designe filmen, den nye udvikling koster mindre. Etsemetode til fremstilling af metaldele uden burrs, ændrer ikke de magnetiske egenskaber af materialer, forarbejdede produkter, efter at det glatte hår ikke er den mindste ændring. Etsemetode til store mængder, stor variation, stor flad overflade af tyndmetalmaterialer og metalprodukter på overfladedekoration, men gælder også for enkeltstykker af små batchbestanddele. Den bruges i alle former for integrerede kredsløbsrammer og fluorescerende skærme, grid, micro-charge, integreret kredsløbsdæksel, overflademontering, loddepastekort og andre produkter.
Kender du produktionsmetoden til sikkerhedslarmetiketten? Sikkerhedsadvarsel Tag i vores liv kan hjælpe os mange steder, men vi kan næsten ikke tænke på det nogle få mennesker, hvordan man laver metoden, dagens sikkerhedsadvarselmærkefabrik for at sige, hvordan produktionsmetoden er, vi alle sammen for at forstå Hvad om det:
1. Produktdesign: I henhold til tegningerne kan billeder eller prøver udformes produktstørrelse, tykkelse, struktur, vinkel og overflade skrifttype effekter.
2. Skimmelformning: Efter færdiggørelsen af tegningen gennem den professionelle tredimensionale software til at konvertere filen, skal du starte skraveregravering → Skimmelsvampning → Skimmelsamling → Testtilstand → Udfyld.
3. Injektionsbehandling: Formen, der er installeret på sprøjtestøbemaskinen til fejlfinding, skal du være opmærksom på overholdelse af overfladeeffekten for at sikre, at injektionssikkerhedsvarelabelsprodukter efter overførsel til batchbehandling.
4. Overfladebehandling: produktblankt efter formning i overfladefarve for at tilføje, ifølge den præfabrikerede effekt for at vælge den ønskede proces. For eksempel: galvanisering, sprøjtning, trykning, skulptur og anden overfladebehandling, her er ikke et eksempel, for mere detaljeret produktionsproces, flyt venligst injektionssikkerheds advarselsmærke produktionsproces referencematerialer.
5. Emballering: Efter færdiggørelsen af alle processer efter færdiggørelsen af behovet for injektionssikkerhedsvaremærkningsprodukter til at indsætte dobbeltsidet klæbemiddel, kan klistermærkerne let installeres efter brug (vælg indstillet fod, spænde, skruehul installerede produkter undtagen). Klist det færdige produkt efter testen for at forhindre dårlige produkter i de kvalificerede produkter, hvor vi er færdige med at færdigbehandle det færdige produkt i emballageforbindelsen. Efter at have passeret inspektionen en efter en bagning, kvantitativ små kartonemballage og derefter en lille papirkasseemballage.
Klik her for at downloade App