sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Selvom sikkerhedshængelås, men fire store fejl skal vide

Selvom sikkerhedshængelås, men fire store fejl skal vide

Sep 05, 2017

Selvom sikkerhedshængelås, men fire store fejl skal vide
Sikkerhed Hængelås for nem intelligens
Udviklingen af videnskab og teknologi er livets bekvemmelighed, smart home-produkter er et typisk eksempel som en af sine vigtige komponenter, og nu er udviklingen af sikkerheds-hængelås teknologi også ved at blive ændret, flere og flere brugere genkendes og efterspurgt. For at lade dig i en række produkter i det bedre valg for dig den ene, i dag Xiaobian for at give dig tips nogle almindelige fejl, håber at give dig nogle hjælp.
Almindelige fejl 1:
Iris, ansigtsgenkendelse, jo mere fjernbetjeningen er telefonen mere sikker
Fingeraftryk, adgangskoder, nærkort er den nuværende måde at låse op for åbningen, iris, ansigtsgenkendelse, mobil fjernbetjening, app og andre teknologier er stadig perfekte, den nye teknologi er ikke stabil før i nogen grad lade nogle mennesker have ved Maskine, der resulterer i sikkerhedsrisici er umådelig, dem, der ikke rigtig modner "high-tech" i praktiske applikationer, kan du opleve, at disse er rutiner.
Almindelige fejl 2:
Følg blindt
Med netværket mere og mere udviklet, er adgangen til informationskanaler mere diversificerede, men sikkerhedshængelåsen som praktiske hjemmeprodukter, før de køber eller har brug for at lave flere lektier, afhængigt af deres faktiske situation at vælge at købe stil og funktion. For eksempel er en koreansk sikkerhedshængelås med en koreansk ild, men i reel brug men fundet, at Sydkoreas døre generelt er relativt tynde, lyse, og det meste af den kinesiske familie er tykkere, tunge døre, Sydkorea er installeret i Kina. Det er meget vanskeligt , og dørlåsen kan ikke bruges i kinesiske familier, kan livet også forkortes.
Almindelig fejl 3:
Ingen mekanisk låsehætte sikkerheds hængelås mere sikker
Uanset hvad låsen, den første prioritet er at beskytte sikkerheden, kan sikkerhedslås ikke afvige fra denne vej. For nylig fandt Xiaobian nogle producenter, der forsøger at opgive den traditionelle mekaniske låsecylinder, skifte til automatisk omskifter. Denne tilgang er ikke værd at fremme. Vi kan aldrig forudsige, hvornår sikkerhedshængelåsen vil være, når der er nogle mindre problemer, mekanisk låsecylinder er en nødsituation for en nødbeskyttelse.
Almindelige fejl 4:
Sikkerhed Hængelås er høj luksus
Markedet der er nogle høje priser på Safety Padlock produkter, kombineret med forbrugernes forståelse af Safety Padlock markedet er ikke nok, hvilket resulterer i en masse forbrugere mener stadig, at Safety Hængelås er en high-end forbrugsvarer. Med udviklingen af smart hjemmarked i disse år er sikkerhedslåsen allerede ikke høj på luksusen, mange billige produkter har roligt nærmet sig vores liv, vi kan købe ved hjælp af materialer, stabilitet, sikkerhed osv. Overvej for at undgå pris på høje sikkerheds hængelås, vælg en rigtig egnet til din sikkerheds hængelås.
I slutningen af oktober viste "Kinas sikkerhed i forbindelse med låsebranchen og internetforumet med dual drive development forum" i Shanghai, at mødedataene viser, at: Den nuværende nationale låsindustris samlede outputværdi nåede 60 milliarder yuan, hvoraf intelligent dørlås industri output 6 milliarder yuan. Traditionelle mekaniske låse optager stadig størstedelen af markedsandelen. Sikkerhedslås er endnu ikke kommet ind i flertallet af familien.
På nuværende tidspunkt ligger efterspørgslen efter sikkerhedshængelås primært i det finansielle, militære og politi-, business-kontor-, high-end-boliger, nye ejendomme mv. For almindelige forbrugere er deres opmærksomhed om sikkerhedshængelås ikke høj, er der stadig tilpasningsfasen.
Kinas sikkerhedshængelås i markedsandel på civile lås på kun 2%, mens sikkerhedsspærren svarede til 50% af civile lås, Japan og Sydkorea i Europa og USA, tegnede sig for over 70% af markedsandelene for civile lås Hængelåsforholdet er så højt som 90%.
Faktisk sammenlignet med de traditionelle mekaniske låse er fordelene ved Safety Padlock indlysende. Dens ikke kun høj, men også i brug af ganske praktisk, samtidig er sikkerhedsfaktoren også stærkt forbedret.
De fleste indenlandske producenter har et fingeraftryk, adgangskode, fjernbetjeningstast, mobiltelefon og anden åben tilstand .......
Grounding gas punkt, de omkringliggende venner brudekjole nye huse overalt, chatte om lås problemet, vi alle enige om at vælge sikkerhed hængelås. Deres grund er en trendy, den anden er sikker, den tredje er praktisk, fire smukke udseende er nødt til at tvinge gitter, vi tror ikke, at tyvereteknologi kan komme ind i Sikkerhedslokal R & D-teamet.
Og almindelige husholdningsapparater vil udviklingen af sikker hængelås-klimaks ikke komme langt. For eksempel bruger vi stadig sort / hvidt tv, farve TV dukkede op. Men i landsbyen har kun "millioner husstande" råd til ah. Men produktets attraktivitet kan ikke stoppe prisstigningen. Så udviklingen af sikkerheds hængelås vil ikke blive fængslet