sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Er du opmærksom på sikkerheden ved ventiludløsningen?

Er du opmærksom på sikkerheden ved ventiludløsningen?

Oct 16, 2017

Er du opmærksom på sikkerheden ved Valve Lockout?
Valve Lockout er udviklet med udvikling af elektronisk teknologi, ved brug af bekvemmelighed, anti-Valve Lockout metode til at åbne, intelligent styring og andre aspekter af den mekaniske lås kan ikke sammenlignes, så sikkerhedskravene i branchen er meget udbredt. I øjeblikket på markedet er hovedsageligt magnetisk kort, IC-kort, TM-kort, RF-kort Valve Lockout. I mange mærker, mange sorter af Valve Lockout, hvordan man vælger? I køb af Valve Lockout skal påmindelsen tage hensyn til følgende principper. I tilfælde af
Funktion, der skal bruges i forbindelse med miljøet
Ifølge ansøgningen for at bestemme de funktionelle krav, fordi brugen af forskellige miljøer har forskellige funktionelle fokus. Som et finansinstitut kontor Valve Lockout skal have funktionen: Alt nøglekort skal have tidsbegrænset funktion, låse døren for at åbne rekordfunktionen, der er hierarkiske ledelsesfunktioner. På basis af de grundlæggende funktioner kan du overveje udvidelsen af låsesystemet (systemet kan styre personalekontoret, den offentlige kanal, dedikeret kanal osv.) For at tilpasse sig den fremtidige udvikling. Overvej kortets systemteknologi interface og andre problemer, at gøre realtid overvågning rum dør Af staten, i tilfælde af ekstraordinære begivenheder kan styre døren åben og så videre. Den bedste løsning er at oprette forbindelse til dørlås og overveje grænsefladen for andre IC-kortsystemer for at opnå kortet.
Sikkerhed, stabilitet er yderst vigtigt
Dørlåse som sikkerhedsprodukter skal være sikre og stabile. Sikkerhed kan måles på to måder: Den ene er at modstå forsætlig ødelæggelse, ondskab og bevidst pry, boring og anden voldsom skade. I den henseende er den nuværende mekaniske lås og den mekaniske styrke af Valve Lockout generelt i stand til at opfylde kravene. I alle typer dørlåse er kun RF-kortventilens låsning en fuldstændig lukket struktur, den bedste sikkerhed. For det andet for at forhindre teknologi til at åbne, mekanisk lås anti-teknologi evne til at åbne meget dårlig. Uanset strukturen af den mekaniske lås kan åbnes på andre måder. Nøglen kan kopieres er en stor sikkerhedsrisiko. I Valve Lockout er kortet nemt kopieret på grund af ingen adgangskode begrænsninger. IC-kort og RF-kort løser helt problemet med at forhindre teknologi i at åbne.
Som dørlås er stabiliteten også meget vigtig. I døren skal man ikke åbne døren, kan døren ikke lukkes, når døren til den finansielle industri kan medføre alvorlige tab. Generelt var flere ventilspærringer, stabiliteten af RF-kortventilens spærring signifikant højere end den anden ventilspærring. Magnetkort er bange for stærkt magnetfelt, IC-kort bange for olie, støv og statisk elektricitet (især tørt vejr og uld sammen) og RF-kort med fuldt forseglede, vandtætte, antistatiske, antistøvsegenskaber. Fra læseren tilgang, rører kun RF-kortlæser, dens længste liv.
Bør overveje udviklingstrenden i teknologi
IC-kort kan bruges som identifikation, billetter, elektronisk tegnebog mv., Og kontakt IC-kort Valve Lockout-kortbetjening er ikke praktisk (lang driftstid), dårlig miljøtilpasningsevne og andre vanskelige problemer, der gradvist elimineres, især i offentlige og semi -Public brug af miljøet, såsom deltagelse, spisestue forbrug, offentlig transport system, parkering og så videre. Den ikke-kontaktede IC-kort Valve Lockout er en ny type Ventil Lockout, der netop er blevet produceret. På grund af sin høje pålidelighed, høj sikkerhed, ingen kontakt, hurtig og nem betjening, lang levetid og kontakt med IC-kort Valve Lockout udskiftningsprodukter.