sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kort introduktion af LOTO-enheder

Kort introduktion af LOTO-enheder

Aug 24, 2018


Sikkerhed hængelås er en nødvendig enhed til at fuldføre lockout med andre låse. Ligegyldigt hvilken slags beskyttelsesanordning, i sidste ende skal låsningen være afsluttet gennem et sikkerhedslås. Sikkerhed hængelås kan bruges alene, mens andre sikkerhedslåsninger ikke kan, så brugen af sikkerhedslås er meget omfattende, og efterspørgslen på markedet er også meget stor.

Circuit breaker lockout er en slags elektrisk beskyttelsesapparat, især relateret til låsningen, der bruges til at forhindre den forkerte drift af breaker lockout.

Ventilspærringen bruges hovedsagelig til at låse ventilen og beskytte sikkerheden ved ventilens drift. Når ventilens spærringer anvendes eller ej, er det forbundet med vigtigheden af sikker drift. Nogle ventiler er normalt åbne, og nogle ventiler lukkes normalt. Derfor bør sikkerhed overvejes for at undgå forkert drift.

Kabellåsningen er sikkerhedslåsningen, der fastgøres gennem kabelviklingen og endelig låst med en sikkerheds hængelås. Kabellåsene har en bred vifte af applikationer og kræver kun en kabellåsning for at afslutte låsningen af flere enheder eller kontakter. Normalt brugt til at låse forskellige ventiler og konventionelle lockouts kan ikke låse den særlige strømkilde, og derfor er kabellåsning et uundværligt effektivt værktøj i forskellige låseprocedurer.

Lockout hasp er sikkerhedslåsningen, som kan give flere hængelåspunkter, så udstyret kan bruge flere sikkerhedshængelås samtidigt til lockout-styring. Under vedligeholdelse af udstyr kan enheden ikke starte, medmindre alle hængelåse åbnes. Det kan effektivt forhindre sikkerhedsulykker forårsaget af misbrug af medarbejdere.

Management lockout station er en vigtig del af Lockout / Tagout program, hovedsagelig med lockout plade, lockout station, lockout boks, lockout taske og så videre. Det kan effektivt styre LOTO-enhederne, lagre dem korrekt og undgå ledelseschaoset som følge af forkert håndtering af medarbejdere.