sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kabellåsning til det fremtidige marked

Kabellåsning til det fremtidige marked

Jul 24, 2017Kabellåsning til det fremtidige marked

Eksperter mener, at Kinas kabel-låsemærkemarked i de næste fem år vil nå en gennemsnitlig årlig vækstrate på 12%, især i den fleksible emballage og plastemballage, og glasemballage udskifter uundgåeligt den anden emballage, langt forud for væksten i Cable Lockout faner, den gennemsnitlige årlige vækstrate vil nå 16%, så Cable Lockout i 2015 tags vil blive den største og mest ledende fødevare mærkning ansøgning.

Når det kommer til udviklingstendenser, skal vi se tilbage og se, hvad der er sket i hele verden i de sidste 10 år. I begyndelsen af det nye århundrede står vi overfor udfordringen med forskellige aspekter, som f.eks. Internetøkonomien begyndte at tage ud, i udvidelsen af den globale økonomiske integration, samtidig står verden over for truslen om terrorisme, hvilket skaber spændinger i Mellemøsten, skabte mangel på råolie, klimaændringer og global opvarmning, for fem år siden fremkomsten af ny økonomi, truslen om en økonomisk storm de sidste tre år, står jorden over for naturkatastrofen ... I I disse tilfælde begynder verdensøkonomien at skifte til udviklingslande i Sydamerika, Østeuropa og Asien.

Kina Cable Lockout marked fremtidige udsigter

Eksperter mener, at Kinas Kabel Lockout-mærke marked i de næste fem år en gennemsnitlig årlig vækstrate vil nå 12%, forbruget vil stige fra de nuværende 1,6 mia. Til 1,6 mia. 2,9 mia. Kvadratmeter, 10 år senere vil være tæt på 5 milliarder kvadratmeter, er vækstområderne primært koncentreret i fire store industrier. Fødevareindustriens etiketter vil for eksempel vokse betydeligt i de næste fem år takket være fødevareindustriens egen udvikling.

Fødevareindustrien i de næste fem år vil opretholde en gennemsnitlig årlig vækstrate på 7%, i takt med udviklingen vil anvendelsen af metal, glas, plastemballage øges, væksten af fødevareetiketter danner en stor impuls på grund af Vedtagelsen af pakning, der gør mærkningen højere end væksten i fødevareindustriens egen vækst, vil den gennemsnitlige årlige vækstrate nå op på 10%. Specifikt til kabellåsning

Udviklingen i verdensøkonomiske udvikling

Udviklede økonomier i 2010 bruttonationalprodukt tegnede sig for 69% af verdensøkonomien, forventes i 2020 at falde til 61%, andelen heraf betyder, at andelen i de kommende 10 år øges betydeligt i økonomien, vil udviklingslandene spille en mere Økonomiens vigtige rolle. I 2000 var det amerikanske bruttonationalprodukt fire gange det i Kina, men eksperter vurderer, at Kinas BNP vil nå halvdelen af USA i 2020, og det vil stige fra 25% til 50% på bare 20 år.

Det falder sammen med verdensøkonomien, verdensomspændende kabelspærring doseringen af tags udvikler sig, verdens nuværende kabel-låsemærkets markedsstørrelse er omkring 15 milliarder kvadratmeter, for de næste 10 år forventes at nå 20 milliarder kvadratmeter, de 80% Af væksten kommer fra udviklingsøkonomierne. I de næste 10 år vil kabel-låsemærkningsvækst hovedsageligt komme fra Kina, Sydasien, Sydamerika, Østeuropa, og forbruget af de udviklede lande pr. Indbygger vil stige fra 9,2 kvadratmeter til 9,8 kvadratmeter i samme periode i udviklingslandene Forbruget pr. Indbygger stiger fra 0,8 kvadratmeter til 0,8 kvadratmeter, i 2020 var markedsvæksten kun 1% i de udviklede lande, udviklingslandenes markedsvækst vil nå 7,2%, markedsvæksten i Kina vil nå 11,2% langt foran andre lande , Kan sige er den mest oplagte nationale globale vækst, især i udviklingslandene.

Med væksten i udviklingsøkonomier er forsyningskæden af råmaterialer brudt, og mangel på forsyninger og prisudsving vil uundgåeligt fortsætte. Råvareprisindekset stiger i løbet af det næste årti på grund af begrænset jord- og ressourceunderskud. I 1980 den globale økonomi forbruger jorden kan give ressourcer, kulstofemissioner og jorden kan give ressourcerne har været fladt, de næste fem år vil vi forbruge jorden kan give ressourcer på 1,6 gange, så manglen på råmateriale vil fortsætte med at Føre til stigende priser. Alle virksomheder har et ansvar for at skabe bæredygtige materialer, og fino huichuan og fino blue arbejder allerede på det.

Verdensøkonomiske forandringer påvirker vores Cable Lockout industri marked

Udviklede lande i Europa og os-markedet, er forbruget af kabellåsning per capita 8 til 12 kvadratmeter, mens udviklingslandene er tæt på 1-3 kvadratmeter, hvilket fuldt ud viser verdensøkonomien, der er tæt forbundet med kabellåsekonsumtionen Er Cable Lockout tag har en stor udviklingsplads.

Kabel Lockout fremtidens udsigter på markedet

Kabel Lockout-mærket har i de seneste årtier besat en betydelig markedsandel, mens kabel-låsemærkekosten for integreret applikation af lim og lukning med specifik luftfugtighed er høj, men i forhold til spoleetiketten og sammentrækningen af etiketten er kabel-låsemærkets omfattende omkostninger Lavt, så Cable Lockout-taggen konstant erstatter den anden forskellig teknologi eller proces, skyldes dette hovedsageligt karakteristikaene for Cable Lockout-etiketmaterialer, såsom diversificering af materiale, godt udseende og integreret anvendelse af en konkurrencedygtig pris.