sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kinas sikkerheds advarselsmærke stærk efterspørgsel på markedet?

Kinas sikkerheds advarselsmærke stærk efterspørgsel på markedet?

Aug 24, 2017

Kinas sikkerhedsadvarsel tag stærk efterspørgsel på markedet?
Da markedet efterspørger mere og mere lokal efterspørgsel Sikkerhedsadvarsel Tag, såsom supermarked varer, tasker, tøj tag, hospitaler og smykker.
Nedenstående fremhæves flere særlige medicinske sikkerheds advarselsmærker. Disse er i de senere år i Kina gradvist anvendt til de medicinske sikkerheds advarselsmærker, og har gode markedsudsigter, vi håber at inspirere alle.
1. Blodpose Sikkerheds advarselsmærke
På nuværende tidspunkt er Kinas krav om sikkerhedsadvarsel om blodposer øget betydeligt, ikke kun fra behovene hos patienter med avisudskrivning, men mange virksomheder i vores lands fysiske undersøgelse skal teste blodsammensætningen. Blodpose Sikkerheds advarselsmærker gennem certificeringscenteret for RoHS-certificering, det kinesiske sygdoms hovedkvarter for den ikke-toksiske test, der vedrører blodkvalitet og blodtransfusionssikkerhed.
2. Suspension af sikkerheds advarselsmærker
Suspension af sikkerheds advarselsmærke i Kina er lige begyndt, men for udenlandske markeder har længe været ikke noget nyt. Ved hjælp af specielle materialer og processer kan hængende sikkerhedsadvarselsmærker bære information, men også have en god evaluering af suspensionseffekter, hvilket letter den svære suspension af hospitalsprocessen, hvilket sparer tid og forbedrer effektiviteten.
3. Sikkerhedsadvarsel med lav indtrængning
Sammenlignet med kravene til almindelig mærkning af flasker er mærkning af flydende farmaceutiske produkter på LDPE-flaske mærkning risikoen for klæbemiddelindtrængning. Derfor kræver dette en lav permeabilitet eller endog en ikke-permeabel sikkerhedsadvarsel. Som Avery Dennison for kunderne at udvikle et ikke-permeabelt klæbemiddel.
4. Små kaliber sikkerheds advarselsmærker
I lægemiddelindustrien og sundhedsprodukter i RMB har der været mange små diameter mindre end 15 mm små diameter emballage. En stor del af denne grund bør henføres til nutidens forskningsresultater, dvs. koncentrationen af stoffer bliver højere og højere, så efterspørgslen efter emballage med små diameter øges. Tilsvarende førte dette til behovet for små kaliber sikkerheds advarselsmærker, der giver et nyt marked område for farmaceutiske sikkerhed advarsel tag trykning selskaber.
5. Lav temperatur sikkerhed advarsel Tag
Som laboratoriekrav til ultra-lav temperatur bevaring af høj offset trykning, såsom tør is opbevaringstemperatur på -80 ℃, flydende nitrogen opbevaringstemperatur på -196 ℃, kan brugen af almindelige sikkerheds advarselsmærker ikke opfylde dette krav, du skal brug lav temperatur Sikkerheds advarselsmærker, så lav temperatur Sikkerheds advarselsmærker skal fødes.
6. Fluorescerende sikkerheds advarselsmærker
Hvert stof skal have en klar identifikationsmaskine for at lette sporing og sporbarhed. Som et resultat bruger folk typisk kode sikkerhedsadvarsel mærke til at identificere. For at minimere lækagehastigheden skal det relevante personale kontrollere hvert lægemiddel for at sikre, at den medicinske emballage er anbragt med sikkerhedsadvarselsetiketter. Hvid kode sikkerheds advarselsetiket er relativt let at detektere, men for det gennemsigtige filmkodesikkerhedsadvarselmærke er det nødvendigt i klæbematerialet, der er trykt på overfladen af det fluorescerende mønster eller for det selvklæbende materiale at give deres egen fluorescerende effekt , som er fluorescerende sikkerhed Advarselsetiket.
7. Sikkerheds advarselsmærke
Sikkerheden i supply chain-processen er stadig vigtig for at sikre ægtheden og sikkerheden af farmaceutiske produkter.
Fra det nuværende synspunkt er "Kinas trykkeribranchens årsrapport" forfalskede ægte farmaceutiske produkter fortsat en fortsættelse af problemet i den globale sammenhæng. Det anslås, at 10% til 20% af verdens lægemidler er falske produkter. For at sætte en stopper for forfalskede farmaceutiske produkter tager mange lægemiddelproducenter en formindsket forsyningskæde forretningsmodel, og emballage og mærkning viste en stor interesse, især for sikkerhedsteknologi, et blødt punkt, der også gav fødevarens advarselsmærke. efterspørgsel på markedet.