Klassificering af Circuit Breaker Lockout

1. miniature circuit breaker lås: miniature circuit breaker lås er lavet af højstyrke harpiks til nem aflåsning.

2. stor-størrelse circuit breaker lås: store circuit breaker låsen, lavet af højstyrke harpiks, stødsikkert og rustfrit stål savtakkede, er mere fast låst og egnet til brug på flere effektafbrydere. Det unikke design kan anvendes til 380v/600v circuit breaker og circuit breaker med den maksimale bredde og tykkelse af håndtaget op til 41 mm og 15,8 mm.

3. multi-purpose circuit breaker lås: nye circuit breaker låsen er lavet af stål, zink, aluminium og højstyrke nylon, som er stærke og holdbare. Den glidende blok er designet en gang i sted og nem at bruge. Det kan bruges med hængelås eller stål kabellås. Det er repræsentant for den nye circuit breaker lås.

4, små effektafbryder låse: lille effektafbryder låse er lavet af højstyrke harpiks, haj tænder fast skruer, rustfrit stål materiale er kvalitative med unikke design giver stærkere circuit breaker håndtag okklusion, med justerbar dæmper , og at låsene på begge sider af skalaen, for en bred vifte af circuit breaker håndtag længde af switch turen indsendt af effektiv justeringshåndtaget er løs, gøre det mere sikkert.

cb