Overholde OSHA Regulations - Lockout Tagout

Overholder OSHA regler

Den amerikanske arbejdsministeriets arbejds- og sundhedsadministration, kendt som Arbejdsmiljøforeningen, blev oprettet i 1971 og er ansvarlig for at udstede arbejdsmiljøstandarder. At beskytte de amerikanske arbejdstageres sundhed og sikkerhed. Overholdelse af OSHA-standarden kan effektivt beskytte arbejdstageres livs sikkerhed og sundhed. Hidtil har det reduceret dødsfald og skader med 60 procent for amerikanske virksomheder, der bruger programmet.

Vedtaget af de fleste brancher

Forbedre produktiviteten og minimere udstyrets nedetid

Lockout / tagout produkter kan spare liv og reducere omkostninger!

Ca. 10 procent af alle industriulykker skyldes manglende korrekt kontrol af farlige strømkilder. Ifølge amerikanske OSHA data. Ca. 250.000 ulykker er knyttet til det hvert år. Af disse blev 50.000 sårede, og mere end 100 var dødelige.

Undersøgelser viser, at strømkildekontrolplanen kan reducere ulykkesraten med 25% ~ 50%!

OSHA tæller for øjeblikket lockout / tagout

OSHA intensiverer sin undersøgelse og statistikker i lyset af de alvorlige risici, som medarbejdere udgør af farlige strømkilder. Faktisk er lockout / tagout-standarden blevet den hyppigst anvendte OSHA-regulering fra producenter. OSHAs bøder kan variere fra hundredtusindvis af dollars til hundredtusinder af dollars.

0003