sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Udvikling af Lockout Tagout

Udvikling af Lockout Tagout

Jul 05, 2018


I 1982 udstedte OSHA The Control of Hazardous Energy Regulation, som trådte i kraft 7 år senere for at beskytte arbejdstagernes liv og sundhed. Med gennemførelsen af forordningen er antallet af amerikanske arbejdsulykker faldet kraftigt. I et andet ord gjorde forordningen store præstationer.

Over tid blev lockout / tagout universel internationalt. Med den udbredte vedtagelse af lockout / tagout fremkom også Kina med relevant forklaring i "Safety Production Law". Det er stor fornøjelse for begge arbejdsgivere, der så fordelene ved at vedtage lockout / tagout-program og arbejdstagere, hvis liv er garanteret.

Med udviklingen af teknologi og samfundets fremskridt blev lockout / tagout mere og mere specifik. Med Lockey som eksempel dækker vi et stort udvalg af sikkerheds hængelås, ventillåsning, kabelafbrydelse, afbryderlåsning, pneumatisk låsning, elektrisk låsning, lockout hasp, sikkerheds tag, lockout taske og boks og station og sikkerhedsmærke. Lockey udvikler også nye typer af låseprodukter til forskellige udstyr.

Vi er overbeviste om, at lockout / tagout vil udvikle sig bedre i fremtiden, og alle arbejdere rundt om i verden kan arbejde sikkert en dag.


2.jpg