Halloween fest

Først og fremmest ønsker LOCKEY alle en lykkelig Halloween fest! Du har en god tid!

Halloween fanatiker Halloween er en traditionel festival i Vesten på 31 oktober hvert år. Halloween betyder "hellige nat". Halloween er blevet en af de mest populære og populært festivaler i året, og mange mennesker fejre det med stor entusiasme. Aftenen før November 1 er en hyldest til efteråret, ligesom beltane er en fejring af foråret.

Symbol på Halloween er jack-o '-lanterne (også kaldet jack-o-lanterne, jack-o-lantern). Historien er også fra gamle Irland. Historien handler om en mand ved navn JACK. Én dag jack lokket Djævelen til kravle op i et træ, og derefter skåret et kryds på den stump til at skræmme ham til kommer. Da jack døde, hans sjæl kunne hverken gå til himlen eller helvede, og hans ånd var til at stole på en lille stearinlys til at guide ham rundt om i verden. I gamle irske sagn, var den lille stearinlys placeret inde i en udhulet radise kaldet "JACK LATERN." Det siges, at snart efter ankommer i USA, irske fundet at græskar outcompeted majroer i både oprindelse og udskæring og blev Halloween kæledyr.

På Halloween, børn vil gå fra hus til hus med græskar lanterner og forskellige kostumer, siger "trick or treat." Hvis du ikke giver slik, børn vil blive meget vred og straffe dig på forskellige måder.

New York City er også vært for en særlig Halloween nat Hurtig rundvisning, byder på en flok af videnskab monstre, hekse, vampyrer, zombier og meget mere. Medlemmer af offentligheden er velkommen til at besøge carnival, som er fuld af folk i alle aldre, køn, klasser og nationaliteter.

ww