sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvordan kan vi gøre for at kontrol farlige energi?

Hvordan kan vi gøre for at kontrol farlige energi?

Aug 10, 2018


Ordentlig lockout/tagout metoder og procedurer, sikre arbejdstagere fra frigivelsen af farlige energi. OSHA standard for den kontrol af farlige energi (Lockout/Tagout) (29 fr 1910.147) for generelle industri, skitserer specifikke foranstaltninger og procedurer til at adressere og styre farlige energi under servicering og vedligeholdelse af maskiner og udstyr. Arbejdsgiverne er også forpligtet til at træne hver arbejdstager til at sikre, at de ved, forstår og er i stand til at følge de gældende bestemmelser i de farlige energi kontrolprocedurer. Medarbejderne skal uddannes energi styrer programmet og har viden og færdigheder kræves for sikker anvendelse, brug og fjernelse af energien, der styrer maskiner.


De medarbejdere, der arbejder i det område, hvor proceduren for energi udnyttes skal instrueres i formål og anvendelse af energi kontrol eller flere procedurer og om forbud mod forsøg på restartup af maskiner eller udstyr, som er låst eller markeret ud.


De medarbejdere, der har tilladelse til at lockout maskiner eller udstyr og udføre de service og vedligeholdelse skal uddannes i anerkendelse af gældende farlige energikilder i arbejdspladsen, typen og omfanget af energi findes på arbejdspladsen, og de midler og metoder til isolering og kontrollere energien.


Det er et godt valg til omskoling af alle ansatte til at opretholde færdigheder eller indføre nye eller ændrede bekæmpelsesmetoder.