sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvordan er Valve Lockout Spot?

Hvordan er Valve Lockout Spot?

Oct 25, 2017

Hvordan er Valve Lockout stedet?
Valve Lockout er en fantastisk opfindelse i vores daglige liv tæt knyttet til pålideligheden og brugen af switchgearet er låst. Så vi har et skabsdør til at installere og vedligeholde det nødvendigt. Skal være standardiseret og korrekt installeret, skifte lås og panel kan ikke bruge papir og tape, der er fastgjort til kraften, kan ikke installeres i koblingsdørlåsen for at undgå låsning af overfladisk ridser. Dørlåse skal installeres i overensstemmelse med produktbeskrivelsen. Installation skal være opmærksom på omskifter dørlås er ikke høj luftfugtighed for at undgå korrosion. Anvendes i reparationsprocessen, vil der være pletter, fordi disse låse er lavet af zinklegering og kobberlås, det er ikke rustet, oxideringen finder sted, men livet er for langt, hvilket kun skal bruge overflade voks sprøjte børste kan fjernes. Det anbefales at bruge en dørlås af rustfrit stål, der ikke bliver oxideret og rustet, men også mere holdbart.
Matthew effekt, formodentlig har vi hørt, jo stærkere jo stærkere, de svage de svage fænomenet. I Valve Lockout-industrien er udviklingen af Valve Lockout-gigantene glat og skrøbelig. Baode lås industri udvikling som snebold generelt mere og mere stor. Mens den lille og mellemstore Ventil Lockout-virksomhed stadig kæmper, forsøger at have en vanskelig udvikling på kortet.
Men Valve Lockout-giganter er også udviklet fra små og mellemstore virksomheder, og vejen er også "blodig" gennembrud, kun dagens resultater. Små og mellemstore virksomheder "tærskel" kom, den industrielle Valve Lockout er døren til at gå, men veltalende succes erfaring; Lev er svært, fra forsvinden. Til udvikling af små og mellemstore virksomheder, kontinuerlig indsats, innovation, jo mere fortiden er et godt eksempel, kan fortiden kun klassificeres i sammenbruddet af virksomhedens tal. 2011 mere 'mangel på året', 'mangel på penge', 'elmangel', 'arbejdskraftmangel' og anden mangel, små og mellemstore virksomheder, hvordan man panik er et spørgsmål, der er værd at tænke over. Centralbanken til at hæve renten, små og mellemstore virksomheder finansiering vanskelig, enkel arbejdskrævende industrikæde er svært at gå på lang sigt. Og transformation og opgradering er ikke kun at robe slogans kan være så simpelt. Små og mellemstore Valve Lockout-forretninger, hvordan man kan bryde Matthew-effektforbudet, slippe af med den svage svagere hat, i det vanskelige Valve Lockout-miljø "fangede væsner" det?
Små og mellemstore virksomheder bør finde deres egen udviklingsmåde. For eksempel styrken af transformation og opgradering af virksomheder, når Huarui transformation, for at sikre, at i det komplekse miljø at holde trit med tempoet i overlevelsen af den mest fede "fit", overlevelsen af de mest berømte i ' fremragende '; ingen teknisk support og transformation Virksomhedens styrke, kan 'gruppere' udvikling, i det kolde Valve Lockout-miljø, 'Baotuan' opvarmning, fordelene ved flere projekter kombineres samlet sammen til et nyt niveau; eller kan vælge 1N mode, flere små og mellemstore virksomheder Leveraging en stor virksomhed, drevet udvikling.
På nuværende tidspunkt er der brug for nogle færdigheder for at undgå skader på låsen i daglig brug, fordi eksempelprocessen skal holde ventilspærringen ren og en gang fundet noget snavs omkring det og vask det så i tide for at undgå støv eller andet snavs i luften ind i låsen forårsagede unødvendigt tab.
På den anden side, når vi låser op meget hårdt, så kan du få noget blyant inde i blækket kan være en god åben lås. Brug ikke brute kraft, tvunget åben for at undgå deformation af døren. I vores daglige liv er det meget nyttigt at låse døren på elskabet og en god måde, at ovenstående er en grundlæggende måde for ventilventilation, som regelmæssigt vedligeholdes.