sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sådan køber du Lockout Hasp?

Sådan køber du Lockout Hasp?

Aug 14, 2017

Sådan køber du Lockout Hasp?
Lockout Hasp Type: Lockout Hasp er opdelt i IC-kortdørlås (kort), magnetisk kortlås (kort), sensorkortlås og TM-kortlås, den mest anvendte til kortlås og IC-kortlås. Ifølge deres egen hotelforvaltning behovsanalyse, systemet koster at vælge typen af dørlås installeret.
Fordi den smarte lås forskellige mekaniske låse, smarte låse relateret til maskiner, elektronik, computersystemer, det foreslåede valg af et bedre ry for det modne mærke, det nuværende indenlandske smartlås mærke, men et komplet sæt af produktionskapacitet anslås at være mindre end 10%, den bedste forståelse for producenterne af udvikling, produktion, eftersalgssituation, om det er standardiserede virksomheder, om opbygningen af kvalitetsstyringssystemet.
Der er mange brugere på grund af manglende indkøbs erfaring eller kun billig (disse mærker kan være billigere at låse, men andet tilbehør eller kort maskiner er dyre og gratis distribution, vedligeholdelse af prisen vil være flere tusind dollars), køb af produkter Efter en tidsperiode kan fabrikanterne ikke finde fabrikanter eller kvalitetsproblemer for at finde uansvarlige fabrikanter, at ukorrekt brug af brugeren ikke giver vedligeholdelse eller tilbehør som astronomiske fænomener.
Lockout Hasp købe færdigheder: bare fordi Lockout Hasp flere og flere forbrugere og hotellets side af favoriet, og som forbrugere bør vide mere om køb af Lockout Hasp sund fornuft, så lærer jeg dig, hvordan man køber Lockout Hasp!
1, dørlåsekortet eller sensortastkortet er følsomt. For at gentage kortet eller induktionsnøglen efter åbningen skal døren være normal drift, der bør ikke være noget "nej respons" eller "fejl", "motor kaos" fænomen. For at kontrollere brandlåsinformationen er uret ikke let at kaos, så længe udførelsen af Lockout Hasp er stabil, har de såkaldte ekstrafunktioner ikke nødvendigvis en praktisk virkning. Skal vælge sin egen fejlkorrektionsfunktion af kredslåsen. Det kan f.eks. Ikke være muligt at bruge eller opretholde et godt job som at vælge et umodent produkt. Kofu Lockout Hasp kredsløb mikrocomputer chip kontrol, kredsløbet leveres med informationsfejl korrektion funktion, kredsløb behandling oplysninger mere stabil, sensor dørlås med dobbelt ur korrektion fejlrate er meget lav, sensor dørlås ved hjælp af trådløs dataindsamling til dørlås vedligeholdelse , Åbn døren for at optage data er meget praktisk.
2, brugen af tom hånd eller ikke-tomgang håndtag? Ifølge mange års brug er der ikke noget problem. Det anbefales at bruge ikke-tom låsekroppe, ikke-tom låsekroppe fra panelet, når det skæves og påvirker åbningen af døren.
3, bør valget af magnetisk kortdørlås forstå, om dørlåskortproducenterne udvikler deres egen kortlæser-krypteringsalgoritme eller brugen af et kommercielt tilgængeligt magnetisk kortlæserhoved. Såsom brugen af universel kortlæser til at skrive kortet, kan andre bruge en fælles kortlæser til at kopiere kortet og kan ikke opnå fortrolighed. Branch Yu nyt IC-kort plus magnetisk kortdørlås, gæstekort med magnetkort, administrator og vedligeholdelsesinformation med IC-kort, magnetisk kortlæserlæsermodul egen krypteringsalgoritme.
4, kortet er opdelt i IC-kort, TM-kort, magnetisk kort, nærkort, nu bruger mest er IC-kort (kontakt) og nærhed kort (ikke-kontakt) dørlåse, IC-kort dørlås bruger generelt Siemens kort Ridge , Fudan og andre kort kompatible). Induktionskortlås ved hjælp af induktionskortet er oftest brugt TEMIC-kort (en masse induktions IC-kort, kan læse og skrive datafunktionskapacitet på 33), hotellets sensordør låses generelt TEMIC-kort. Philips kan opdeles i en række områder for at læse og skrive datafunktionskapacitet på 1000 bytes, stor kapacitet, kortets pris og TEMIC næsten, men låseprisen er meget dyr) meget forbrug, deltagelse, åben døren a fælles MF1 kort. Der er ID-kort (ID-kort er fabrikken indstillet en streng kode, kan kun læse oplysningerne, kan ikke skrive oplysninger til kortet) ID-kort bruges generelt i computerstyringssystemet uden husstand, lejlighed smart lås, ID-kort pris Er omkring halvdelen af TEMIC-kortet. På nuværende tidspunkt er der mange visitkort udskrivning og medlemskort gør, mange smarte lås fabrik udvalg af mindre kort fabrik kort, kan ikke garantere chip køb (elektroniske komponenter meget parallel) og emballage, mønster print proces.
5, døren trykker håndtaget for at åbne dørlåsen skal være fleksibel og glat, lås kroppen ikke bør have en seriøs "Cha" "Cha" mekanisk friktionslyd. Forsigtigt tvinge bør kunne sætte håndtaget ned, hånd tilbage til normal. Mekanisk transmission kan ikke stole på oliesmøring, afhænger af den kompakte mekaniske forbindelse, som alle afhænger af oliesmøring en gang lang tid efter brug af olietørring, dørlås ved hyppig fejl.
6, for at bruge den standard fem-lås struktur af låsekroppen, lås kroppen for at køre stiften til at køre. Ke Yu Lockout Hasp låsekrop i den oprindelige velkendte mærker på basis af låsekroppen for at forbedre strukturen af låsekroppen i den indenlandske og udenlandske brug er den højeste, rimelige struktur, slidstærk slid, høj ydeevne, let installation, lang levetid, Det normale liv på mere end 15 år har været rost af brugere, forsikringstunge, anti-lås tung tunge mv. med anti-plug, tamperfunktion. Side-tunge (anti-tunge) ansøgning for at styrke strukturen, effektivt forhindre døren efter åbningen af tungen, når vinden eller menneskeskabte lukket, når tungen tunge brud, bøjning.