Sådan vælges en sikkerheds hængelås

Sådan vælges en sikkerheds hængelås
Sikkerhed Hængelås som sikkerhedslås med sikkerhed, er blevet vedtaget på flere og flere områder. Så hvordan vælger du den rigtige sikkerhedshængelås? I dag, lad sikkerhedsforsyningen forsyne dig!
Først skal vi først vælge produktkvaliteten for sikkerhedslås, producentens troværdighed for at sikre, at købet er købt. Sikkerhed Hængelås uden kvalitet kreditgaranti, lås når sikkerhedslåsen ikke er stramt, kan ikke opnå rollen som tyveri fabrikanter skal indgå i hensynet til overvejelse.
For det andet kontrakten før underskrivelsen af kontrakten, der kræver, at fabrikanterne ikke forsyner den samme tredjepart med identifikationen og nummeret af sikkerhedshængelåsen for at sikre, at produkterne har eneret til at bruge.
For det tredje, prøv ikke at vælge at bruge et antal producenter, der producerer samme størrelse / farveprodukter, de samme størrelses- / farveprodukter er nemme at kopiere, hvilket resulterer i, at sikkerhedshængelås ikke kan opnå tyverisikseffekt.
Sikkerhed Hængelås bruges generelt til at forhindre pludselige skader på personale, når de er tæt på udstyret på grund af reparation eller vedligeholdelse af udstyr.
Hvad er brugen af en sikkerhedshængelås?
Fælles lejligheder De følgende lejligheder skal vi bruge sikkerhedshængelås:
1, for at forhindre enheden pludselig at starte, skal du bruge sikkerhedshængelåsens sikkerhedslås
2, for at forhindre pludselig frigivelse af restkraft, er det bedst at bruge sikkerhedshængelåsen:
3. Brug en sikkerhedshængelås, når du skal fjerne eller passere en beskyttelsesanordning eller anden sikkerhedsanordning
4, når en del af kroppen kan blive fanget af maskinen, bør låses når arbejdsomfanget:
5, kraftvedligeholdelsespersonalet i kredsløbsvedligeholdelsen, bør brugen af sikkerhedsudstyr være på vejlås
6, maskinens vedligeholdelsespersonale ved rengøring eller smøring ved brug af maskinen, skal maskinen bruges på afbryderknappen Sikkerhedslås
7, vedligeholdelsespersonale ved fjernelse af mekanisk svigt, bør bruges til at starte den mekaniske enhed Sikkerhedslås US Sikkerheds- og Sundhedsvæsenet (OSHA) foreslog, at alle virksomheder skulle være udstyret med personale på deres sikkerhedshængelås. Det er virksomhedens ansvar at spore det valgte system på arbejdspladsen. En sikkerheds hængelås er ikke et værktøj til slukningseffekt og kan kun låses, når strømkilden er isoleret.
Når en person er autoriseret til at udføre den samme opgave, skal hver medarbejder personligt udføre sin egen sikkerhedshængelåsprocedure i stedet for at give håb om andre. Aldrig være autoriseret til at fjerne din sikkerheds hængelås. Brug kun det udstyr, der har udført sikkerhedsboksens sikkerhedsanordning.
Når du bærer skiftet, må du ikke frigive det originale sikkerhedshængelås, skal vente til næste efterfølger i overensstemmelse med sikkerhedshængelåsens krav for at løfte det originale sikkerhedshængelås. Samtidig skal den nye efterfølger bekræfte, at sikkerhedslåsen er sikker og pålidelig, bekræftet før operationen. Sæt aldrig din sikkerhed på en andens sikkerhedshængelås, husk altid dit eget sikkerheds hængelås for at beskytte deres egen sikkerhed.
Brug den korrekte sikkerhedshængelås til at låse 3-tommers rørportventil, og du er nu en 5-tommer til 6,5-tommers portventil Sikkerhedslås, skal du ikke planlægge at bruge og ikke matche sikkerhedshængelåset, bør straks For at tage sikkerhedshængelåsens korrekte størrelse.
Sørg for, at din sikkerheds hængelås er modstandsdygtig over for omgivelserne, såsom fugt, ætsning osv. Ellers vil det miste effekten.
Sikkerhed Hængelås og notering skal kombineres, og kan ikke erstatte hinanden. Siden 2. januar 1990, uanset ved udskiftning af maskiner og udstyr, eftersyn, renovering eller innovation, og når der installeres nyt maskineri og udstyr, skal udstyret til energisikringsanordningen være designet til at bruge Låsemekanisme.