sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sådan vælger du sikkerhedslås til din bil om vinteren

Sådan vælger du sikkerhedslås til din bil om vinteren

Sep 28, 2017


Husk ikke at søge billig, ingen fabrikanter, ingen produktspecifikationer, der er ikke noget mærke navn, især nogle som kål, der er tilfældigt stablet i butiksdøren Sikkerhedshængelås, vil disse sikkerhedshængelåsere ikke ønske at bede om et øjeblik af billige at købe . Køb Sikkerhed Hængelås er at beskytte deres kørselssikkerhed, hvis du køber en dårlig sikkerhed Hængelås forårsaget af usikre kørsel er værd at lyset er værd. Det anbefales, at du også køber sikkerhedshængelåsen optimistisk om mærket, vælger kilden, der er producenter, der er specifikationer for de faste sikkerhedshængelåsprodukter.
Vælg sikkerhedshængelås
Et snefald, hvis denne gang du går til auto parts butik, står over for det blændende udvalg af sikkerheds hængelås skal forveksles, vil kontorist sælge dig den mest rentable sikkerheds hængelås, fortæl dig ikke den slags det mest egnede til dig, så For at undgå bilproducenterne i misforståelsen kan du bruge følgende punkter til at være en lille reference.
1 bilklasse bil, hvis du kun lejlighedsvis eller ikke altid tager sne og is sektioner, vælger kvaliteten af stål Sikkerhed Hængelås på kroppen skader vil være større, støjen er også stor, jern er fordelen ved slidstærk, anti-slip effekt. Mens gummi-sikkerhedshængslet mere egnet end hjemmebilen, er støj, installationen også praktisk, anti-slip-effekten er også god.
2 tunge lastvogne, lastvogne, så er den generelle brug af stålsikkerhed Hængelås, kontrastgummie eller oksekantens glidende effekt god, holdbar, trods alt lastbilens vægt og brugen af meget mere end hjemmebilen. Selvfølgelig er prisen på Large Pad's Safety Hængelås også dyrere end en lille familiebil. Gummi Sikkerhed Hængelås med Iron Safety Hængelås, hver har sine egne fordele, så for ryttere anbefales til små husholdningsbiler med en lille støj, må du ikke skade gummi gummi Sikkerhed Hængelås. Lastbiler eller ofte kører sne- og isvejsejere, det er bedst at bruge slidstærk, anti-skid effekt af stålsikkerhed Hængelås.
Køb tiden for sikkerheden Hængelås er bedst ikke at sætte sneen om vinteren, når isen, fordi dette er det højeste år i sikkerheds hængelås prisen, kan du i oktober eller november for at købe den mest hensigtsmæssige, de store butikker har Begyndt at have varer, prisen er stadig meget passende.
Køb Sikkerhed Hængelås at være på det rigtige tidspunkt, det rigtige sted, og passe din egen Sikkerhed Hængelås er den bedste. Husk, det er ikke dyrt, og det er heller ikke holdbart. Forskellige ryttere kan have forskellige typer sikkerhedshængelås, så sørg for at vælge de mest egnede til deres egne.
Sikkerhed Hængelås skal matche dækkets størrelse. Størrelsen er for stor, ikke kun afspilning af anti-slip-effekten, dækket Sikkerhedslås kan også skyldes hjulets rotation fra dækket forårsaget af unødvendige skader; For lille vil have stor indflydelse på dækket, men også på egen håndsikkerhedslås. Små sikkerhedshængel Forsinket installation På grund af spændingen af sin egen spænding er reduceret, kombineret med det tryk, der føres af hjulet, kan kæden let fjernes.
Sikkerhedslåsen skal monteres på drivhjulene. Køretøjets kørsel opnås ved drejning af drivhjulet. Kørehjulet på den glatte vejflade er tilbøjelig til at glide på grund af acceleration, og drivhjulets drivkraft kan øges for at sikre en mere sikker kørsel af køretøjet.
Forbud på montering af enkelthjul Sikkerhedslås. Single-wheel installation Sikkerhed Hængelås forårsaget af venstre og højre hjulgreb inkonsekvens, køretøj acceleration eller deceleration vil forårsage glat, flick og så videre. Den bedste måde er at installere de to drivhjul eller fire hjul, så uanset om accelerationen eller decelerationen vil give en god anti-slip effekt.
Før rejsen optimistisk om vejforholdene, hvis sneen sjældent anbefales, skal du bruge sikkerheds hængelås. Sikkerhed Hængelås er kun egnet til overdreven sne eller frosne frosne veje, tør eller vandig vej kan være direkte til sikkerhedshængelens fremragende kraft feedback til hjulet, dækket og køreoplevelsen har stor indflydelse, men også fordi nitterne og vejoverfladen Området er lille og kontraproduktiv effekt. Ud over installationen er fjernelse af sikkerhedslåsen mere problemer, det er bedst på parkeringspladsen eller i vejkanten, der skal udskiftes, før der er behov for at indstille de nødvendige trafikalarmskilt.