sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sådan vælger du sikkerhedslåsens sikkerhedshængelåsbeskyttelsesmetoder

Sådan vælger du sikkerhedslåsens sikkerhedshængelåsbeskyttelsesmetoder

Jun 26, 2017

Sådan vælger du sikkerhedslåsens sikkerhedshængelåsbeskyttelsesmetoder
Hvad er sikkerhedshængelås, sikkerhedshængelås bruges til værkstedet, og lokalet, når låsen bruges, er en slags lås. Så vi bruger normalt ikke hjemmet fra sikkerheds hængelås, hvorfor? Fordi sikkerhedshængelås er at sikre, at udstyrets strøm er helt lukket, krævede udstyret sikkerhedssituationen, kan låsen forhindre, at enheden ikke hængelås forsigtigt starter, forårsager skade eller død. Så hvordan kan man købe et sikkert hængelås? Sikkerhed Hængelås bevarelsesmetoder og hvad?
For det første køb af sikkert hængelås
Begrebet sikker hængelås til at komme ind på hjemmemarkedet er stadig meget kort, markedet er også et sikkert hængelås af varer er ujævn, god og dårlig, mange af erhvervelsen af selskabet i valget af sikkerhed hængelås, når nogle af de unøjagtige, Så brugeren skal vælge en høj grad, brand eller brand agenter, fordi de skal opfylde den økonomiske styrken og stabiliteten af netværket system for at sikre, at tjenester og eftersalg for at forhindre kvaliteten af varer forårsaget af tvisten.
1, se på udseendet af situationen
Låsene laves normalt ved galvanisering, sprøjtning eller farvning. Disse processer er fordelagtige for låsen selv. Som et resultat af denne serie af behandlinger vil den beskyttende film danne en beskyttende film på ydersiden af låsen, som vil være bestandig mod korrosion. effekt. Brugere gennem dette punkt vil være i stand til direkte at måle låsens kvalitet.
2, vejer vægten end føler
Klippets hjørner vælges normalt i hul underproduktproduktion, ikke kun vejer lys, og brugen af op føler er også relativt dårlig.
3, se sikkerhedsforskrifter
I ind-og udland på hardware låsene har strenge normer, små producenter for at spare omkostninger ikke følger standard ydeevne, og store mærker er normalt overholder normerne.
For det andet vedligeholdelse af sikkerheds hængelås
1, låsen kan ikke udsættes for langvarig regn, regnen indeholder salpetersyre, nitrat, korrosion vil låse.
2, normalt holder sig fast til låsen af rengøringen, lad ikke fremmedlegeme ind i låsecylinderen, hvilket resulterer i åben vanskelig eller endda ikke kan åbne.
3, tiden til låsecylinderen i olien, grafitpulveret eller blyantpulveret for at hjælpe med at reducere brugen af tid for længe og efterlod oxidlaget.
4, pas på klimaet (foråret våd, tør vinter) forårsaget af termisk udvidelse og sammentrækning for at sikre, at låsekroppen selv og afstanden mellem nøglen er rimelig for at sikre en jævn brug af låse.