sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sådan løser du problemet med sikkerhedsadvarsel på grove objekter

Sådan løser du problemet med sikkerhedsadvarsel på grove objekter

Jun 19, 2017

Sådan løser du problemet med sikkerheds advarselsmærke af uslebne genstande
Ved anvendelse af etiketter til mærkning af klistermærker kan i henhold til sikkerheds advarselsetiketten opdeles ruhed i: glat overflade, grov overflade med krumningsoverflade, forskellige overflader skal vælge forskellige typer sikkerheds advarselsmærkater, før de kan. Sikkerheds advarselsetiketten er bedre knyttet til overfladen af objektet, sikkerheds advarselsmærke og nu Yi standardfirma og alle til at dele uslebne Sikkerhedsadvarsel Tag mærke til hvordan du vælger?
Overflade grov sort af mange sorter, såsom frostet glas, mat plastflasker. Overfladen af en sådan genstand er ikke sammensat af en glat overflade, men af den ensartede, ujævne ujævn overflade sammensætning. Sådanne genstande på overfladen af sikkerhedsadvarselets klæbemiddelkontaktflade er lille, dårlig bindingsstyrke, der er tilbøjelig til sikkerhedsadvarsler Alice, ud fra fænomenet, så etiketten til sikkerhedsadvarsel mærkning skal vælges, når den særlige type eller struktur af sikkerhedsadvarslen Etiketmateriale, der passer til den hårde overflade af pastakravene.
For grove genstande anvendes følgende klæbende materialer som sikkerhedsmærker, der er fastgjort til ru overfladegenstande:
① Sikkerhedsadvarsel Tag klæbende belægning en stor mængde materiale. Belægningen er generelt omkring. Stol på en stor mængde lim, øg sikkerheds advarselsetiketten med den hårde overfladebinding styrke.
② brugen af god likviditet, blødklæbende belagt sikkerheds advarselsmærkat materiale. Klæbemidlet af denne type materiale kan trænge ind i den grove overflades konkave overflade og derved forøge bindingsområdet og øge adhæsionen af sikkerhedsadvarselmærket på objektets overflade.
③ Sikkerheds advarselsmærke bruger højstyrkeklæbende belagte sikkerheds advarselsmærkater, såsom smelteklæbemiddel, opløsningsmiddelbaseret klæbemiddel. Den oprindelige viskositet og den endelige viskositet af disse materialer er meget stærke, der passer til grov overflade af objektpastaen.
Den første metode vi bruger stregkode printeren til at vælge at bruge parallelport i stedet for producenter til at levere seriel port. Selvom forbindelsen er enkel at bruge overfladen, men manglerne i dens mangler er langsomme. For den generelle anvendelse er mulig, men for højere hastighedskrav til lejligheden, vælg venligst en anden parallel port interface, som vil give stregkode sikkerhed advarsel etiket udskrivningshastighed. Den anden metode bruger højkvalitets stregkode printer. High-end printere tillader den højeste udskrivningshastighed at være meget højere end low-end. Den tredje metode indstiller udskrivningshastigheden til højhastighedstilstand som standard til mellemhastighed. Men jo højere hastigheden er, desto værre er udskrivningseffekten. Den fjerde metode bruger et skrivehoved med lavere opløsning. Hastighed og effekt kan ikke have begge dele. Den femte metode til datakilde, der er indstillet til at binde dataene, kan i høj grad tilvejebringe udskrivningshastigheden, mere effektiv måde til at forbedre effektiviteten af stregkodesprintere, for at forbedre stregkoden sikkerhed advarsel etiket udskrivningshastighed.