sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vigtige overvejelser ved valg af sikkerhedshængelås

Vigtige overvejelser ved valg af sikkerhedshængelås

Aug 03, 2017

Vigtige overvejelser for valg af sikkerhedshængelås
Sikkerhedslåsen har et bredt udvalg af farver, størrelser, former og dørlayout. Ud over at vælge en sikkerheds hængelås, der opfylder NFPA, OSHA krav og har FM certificering, skal andre faktorer overvejes.
Kemiske egenskaber
Det er vigtigt at identificere alle de kemikalier, der skal opbevares og at katalogisere dem. Læs omhyggeligt sikkerhedsdatabladet (MSDS) for at bestemme de relevante egenskaber og anbefalede opbevaringspraksis. For at undgå giftige eksplosioner og brand er isolerende inkompatible kemikalier kritiske. Relevante regler og loven om information om rettigheder (eller Hazard Communication Standards) indeholder bestemmelser om mærkning og træning af kemikalier. For at lette brugen af adgangspunkt MSDS tabel, men også specifikt giver en "dokument opbevaringsboks", der er direkte knyttet til sikkerheds hængelås.
En af de faktorer, der vælger en sikkerhedshængelås, er forholdet mellem kemikalien og sikkerhedslågen selv. For ikke-brandfarlige sure stoffer og ætsende væsker bør byggematerialet være polyethylen eller trælaminat. Men for brændbare, men mindre ætsende væsker anbefales det at anvende kemisk resistente stålskabe med polyethylenforinger. Stål Sikkerhed Hængelås er velegnet til brandfarlige væsker, og at vælge den rigtige farve er god til at styre og isolere et bredt udvalg af væsker. Selv om specifikationen ikke håndhæver en bestemt farve, men for den specificerede væske har industrien den sædvanlige farve at følge.
Forordninger og sikkerhed
Forholdsregler
Som tidligere nævnt skal byggestandarderne opfylde kravene i NFPA og OSHA. På visse områder, hvor overholdelse af International Fire Code (IFC) eller NFPA1 "ensartede brandbeskyttelsesbestemmelser" er påkrævet, skal yderligere krav til brandfarlige sikkerhedshængelås installeres korrekt og lukkes automatisk.
Sikkerhedslåsen har en enkelt dør og to døre, to lukkede typer: manuel eller automatisk slukket. Økonomiske manuelle lukkede døre kan være helt åbne til 180 grader og kræve, at brugeren lukker døren personligt. Automatisk lukning, selvpositionering af døren bruges i en styreenhed frigives, når den automatiske lukning af kroppen. Under brug trækker smeltetråd døren, men hvis døren altid er åben, smelter ilden ved 165 ° F (74 ° C) og lukker døren automatisk. Selv om nogle stater i USA, der bruger specifikke brandkoder, kræver automatiske dørlukker, anbefales det altid at kontakte dine lokale myndigheder for specifikke krav. Den automatiske lukkedør eliminerer den potentielle "betragtede faktor" for at glemme at lukke døren, og sørg for at døren er lukket. Så for en god overordnet sikkerhedsplan er det ofte foretrukket at lukke døren automatisk. Der er også en fordel: Den automatiske lukkemekanisme er skjult i kabinets overvæg, hvilket maksimerer det ledige lagerplads.
Både manuelle og automatiske lukkedøre, selvlåsende døre og håndtag er kritiske, fordi det ikke er nødvendigt for brugeren at dreje håndtaget manuelt for at sikre, at trepunkts dørlåsen er korrekt forbundet. Rustfri stålkugle selvlåsende system giver en pålidelig afbrydelse og den bedste levetid, mens varmebestandigheden er forbedret.
Sikkerhed Hængelås er en slags sikkerhed til opbevaring af forskellige former for produktive eller levende stoffer eller informationssikkerhedsprodukter. Sikkerheden hængelås er oplagret. Kan opdeles i kemikaliesikkerhedslås, sikkerhedshængelås, individuelt beskyttelsesudstyr Sikkerhedslås, gaspude Sikkerhedslås, ventilation Sikkerhedslås og så videre.
Den generelle situation er baseret på opbevaring af stoffer, der skal klassificeres: FM-certificeret kemikaliesikkerhed Hængelås, filsikkerhed hængelås, individuelt beskyttelsesudstyr Sikkerhed Hængelås, cylinder Sikkerhed Hængelås, ventilation Sikkerhed Hængelås og så videre.
For det første, den kemiske sikkerhedshængelås: bruges til at opbevare alle former for kemiske stoffer i kabinettet, men ikke de kemiske stoffer, der er direkte opbevaret i kabinettet indeni, men opbevaring af kemiske stoffer indeholdt i sikkerhedstanken eller beholderen. Kemikaliesikkerhedslåsens rolle: I tilfælde af en farlig situation, så arbejdstagerens scene har tid til at forlade scenen for at undgå personskade. Dens rolle er at beskytte medarbejdernes sikkerhed.