sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Introduktion om sikker industriel produktion

Introduktion om sikker industriel produktion

Jul 06, 2018


Jeg tror, at vi alle er bekendt med ordet "sikkerhed", men hvad kunne der være en sikker industriproduktion? Lad mig nu fortælle dig noget om det.

Først og fremmest er sikkerhedsbevidsthed det begreb, at folk bygger det op og bruger det i virkeligheden. Det kan også være en advarsel om, at folk i forskellige eksterne omgivelser, der kan skade dig selv eller andre under produktionsaktiviteterne.

Sikker produktion refererer i et ord til personlig sikkerhed, udstyrssikkerhed, produktsikkerhed og transportsikkerhed i industriproduktionen. Det følger politikken "sikkerhed først, forebyggelse primær" og standard "gør ikke ondt andre, gør ikke ondt dig selv, gør ikke ondt af andre".

 

Her er tre overtrædelser i sikker produktion:

1.     Overtrædelse af regler og forskrifter.

2.     Drift mod regler.

3.     Kommando mod regler.

 

Her er tre hovedårsager til usikker produktion:

1.     Ved ikke den rigtige betjening.

2.     Fjern de nødvendige trin, når du udvikler korrekte driftsmetoder.

3.     Operere konventionelt.

 

Her er "fire must" for sikker produktion:

1.     Alle skal være opmærksomme på sikkerheden: Vær opmærksom ikke kun på din egen sikkerhed, men også på andres 'såvel som på andre sikkerhedsrisici.

2.     Alt skal være opmærksom på sikkerheden: Vær altid opmærksom på sikkerheden i alt, hvad du gør, og ikke forsøm det, fordi du er dygtig.

3.     Hver gang opmærksomhed skal sikres på sikkerheden: Skynd dig ikke, mens du arbejder, fordi du har travlt med at komme ud af arbejdet og derefter ignorere sikkerheden.

4.     Overalt skal man være opmærksom på sikkerheden: Når du går til hvor som helst, skal du være opmærksom på din sikkerhed.