sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Introduktion til fordele og ulemper ved kabellåsning

Introduktion til fordele og ulemper ved kabellåsning

Jul 12, 2017

Introduktion til fordele og ulemper ved kabellåsning
Med tidenes fremskridt er den tidligere lås blevet erstattet af et kabellås, kabellås er en adgangskode til styring af kredsløbs- eller chip-arbejdet og dermed styring af den mekaniske omskifter lukket, afslutning af lås, låsning af elektroniske produkter. Det er mange typer, der er enkle kredsløbsprodukter, men også baseret på chip-omkostningseffektive produkter. Anvendelse af en bredere kabellåsning er baseret på chipet, gennem programmering for at opnå. Den hurtige udvikling af elektronisk teknologi har revolutioneret verden. I dag sammen med dekorationsnetværket Xiaobian at fortælle dig fordelene og ulemperne ved kabellåsning.
Hvad er han fordele ved Cable Lockouting?
1, god fortrolighed. Mængden af kodning, langt større end boldlåsen. Tilfældig ulåse succesrate er næsten nul.
2, er adgangskoden variabel. Brugere kan ofte ændre adgangskoden for at forhindre adgangskoden stjålet, men også for at undgå udskiftning af personale, der forlader låseniveauet nede.
3, den forkerte indgangsbeskyttelse. Når adgangskoden er indtastet flere gange, starter alarmsystemet automatisk.
4. Kabelspærringsfunktionen er enkel og nem.
5, interferenskode funktion: Indtast den korrekte adgangskode, før du indtaster en kode.
6, sikkerhedsfunktioner: Hvis den forkerte indgang 4 gange, vil adgangskoden automatisk slukke i 3 minutter.
7, nødoplåsningsfunktion (PanicOpen): Maskinen kan kun åbne døren, så der ikke er behov for andre operationer, så ilden og andre nødsituationer er også hurtige og sikre at åbne døren.
8, indtrængende sensing funktion: låst i dørens tilstand, det blev brudt ind i tiden, vil udstede en stærk alarm lyd.
9, brandalarm funktion: i rummet, hvis temperaturen når 75 ° eller deromkring, udsender en stærk alarmlyd, mens låsen automatisk åbnes.
10, dobbelt lås funktion: ekstern obligatorisk lås: kan ikke åbnes i det indre, gælder for at gå ud for at forhindre nogen fra indtrængen. Indvendig tvungen lås: Kan ikke åbnes på ydersiden, så du har mere tryghed i hjemmet.
11, svag påmindelse Når batteriet er lavt, start døren, vil der være vidunderlig musik beder dig om at udskifte batteriet i tide.
12, automatisk låsfunktion: brug af automatisk låsecylinder, dør lukket inden for 6 sekunder efter den automatiske lås, går ud mere sikkert.
13, den eksterne skærmfunktion: Når adgangskoden indtastes, er tungen ikke låst på plads, indendørs lås, svag osv., De eksterne tip
Hvad er manglerne ved kabellåsning?
Men kabellåsningen har også sin egen mulighed for ikke at undgå manglerne, den ene er kompliceret, fordi låsen selv er en mekanisk fastgøringsmekanisme og i sidste ende stole på mekanisk handling for at fuldføre. Og den elektroniske lås skal afslutte den mekaniske handling (drift) - elektronisk konvertering og elektronisk styring - den mekaniske implementering af denne serie af processer. Er naturligvis mere kompliceret. For det andet er sandsynligheden for fiasko relativt høj, mere end en elektronisk udstyr, et kompleks. Uundgåeligt øger sandsynligheden for fiasko, kombineret med elektroniske apparater, der er bange for våd, bange for stærk magnetisk, frygt for stærkt stød, så det har visse krav til brugen af miljøet. I modsætning hertil behøver mekaniske låse ikke at bekymre sig om disse problemer.