sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Det er også vigtigt at vælge en ventilelåsning

Det er også vigtigt at vælge en ventilelåsning

Sep 05, 2017

Det er også vigtigt at vælge en ventilelåsning
Valve Lockout eksistensen af betydningen af den eksterne Valve Lockout, dannelsen af en forsvarslinje, for at beskytte familien sikker, men indvendig er at åbne Valve Lockout, for at give en nem måde at åbne, for at lette familien adgang. På grund af dette åbner du Valve Lockout på smart fingerprint-adgangskoden. Valve Lockout er også meget vigtigt, selvfølgelig åbner Valve Lockout eller Dør Valve Lockout for at øge vigtigheden af vigtig ydeevne, i princippet åbne Valve Lockout mere end et par , vi har flere valgmuligheder, Fingeraftryk adgangskode Valve Lockout bekvemmelighed er også højere, her introducerer vi kort flere.
Identifikation af ventilen for at åbne låsen, der er fingeraftryk, iris, ansigt, refererer til venen og flere andre måder, deres fælles punkt er gennem godkendelsen for at åbne Valve Lockout. Generelt er denne tilgang mere pålidelig sikkerhed, er den mest almindeligt anvendte til at åbne Valve Lockout vejen, men også det store flertal af smart ventil på markedet lås standarden.
Adgangskode til åbning af ventilspærringen, adgangskoden til at åbne ventilspærringen er også standardlåsen til den indenlandske smartventil, intelligent dør. Valve Lockout er også en vigtig måde at åbne ventilventilen på. Den egentlige adgangskode er normalt 6, men nogle smarte Valve Lockout med en virtuel adgangskode og flydende adgangskode kombination af vejen, dens sikkerhed er sikkerhedsniveauet for banken.
Remote Valve Lockout, mobiltelefon kontrol er et af hovedfunktionerne i den smarte Ventil Lockout, fjernbetjeningen åben Valve Lockout på markedet er der to tilstande, en er gennem APP fjernbetjeningen åbner direkte ventilen Lockout, den anden er gennem APP fjernindstillinger og send Midlertidig adgangskode for at hjælpe dig med at opnå fjern åben ventilåsikring. Den første model virker mere praktisk, men i virkeligheden er der sikkerhedsrisici, mobiltelefoner eller hjemmerouter er sprængt, det er muligt at låse dørventilen direkte i åben ventilventilationstilstand. Den anden vej, selvom telefonen styres af andre, men også har brug for en anden person foran med adgangskoden for at åbne døren Valve Lockout, relativt højere sikkerhed, lavere strømforbrug.
Kort åbent Valve Lockout, er kreditkortet, som er det meste af den smarte Valve Lockout en af standardfunktionerne, denne tilgang er mere egnet til brug af ældre fingeraftryk og adgangskodefunktion, kan opdeles i to slags: den ene er dedikeret kort form for form, kan kun bruge dette kort Det andet er kortets liv, sæt formularen via telefonbindingen, som f.eks. id-kort, buskort, bankkort og så videre.
Kombination af åben ventilventil, kombinationen af åben ventilventil er en slags forsikring for at åbne ventilventileringstilstanden, det vil sige gennem et par åbne ventilventilationsveje til endelig åbning. Det er klart, at fordelen er meget sikker, generelt er denne funktion i familien med mindre, i banker og lagerhuse og andre lejligheder ubrugelig. Andet åbent ventilventil ud over de ovennævnte flere er der en mere unik måde at åbne Valve Lockout på, såsom den traditionelle nøgle for at åbne Valve Lockout, fjernbetjening for at åbne Valve Lockout, telefonens stemme åben Valve Lockout, Ansigt åben Valve Lockout og så videre.
Ifølge Valve Lockout niveau fra lav til høj opdelt i A, B to. Det er værd at nævne, at denne specifikation er udviklet, når den mekaniske Valve Lockout specifikation GA / T 73-1994 er udviklet i 1994, da den mekaniske Ventil Lockout kun A, B to karakterer. Ministeriet for Offentlig Sikkerhed har lanceret "Mechanical Valve Lockout" normerne i 2015-udgaven, 2015-versionen viste A, B, C tre klasser af ny klassifikation. Så strengt taget er den mekaniske ventilventil A, B, C tre niveauer og Valve Lockout kun A, B to karakterer. Desuden er Valve Lockout specifikationen af i alt 15 nævnte forskellige niveauer af tekniske krav, men kun fingeraftrykslås specifikationen 5.
Hvis Valve Lockout kun kan stole på fingeraftryk, så er sikkerheden virkelig fantastisk. Fingeraftryksgenkendelse er udviklet til at være et levende fingeraftryk, og det er ikke meningen at kopiere fingeraftryk, der kan ikke kopieres fingeraftryk. Hvis du kan åbne fingeraftrykslåsfingerprintfilmen, skal du trykke fingrene mindst 3 minutter i formen for at kopiere, vi forbliver i livets fingeraftryk kan kun være retsmedicinske bevis, kan ikke kopieres, og i Wo smart lås Teknologi har brug for at leve fingeraftryk kan starte, kopiering er ingen effekt!