sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey Safety Products Co., Ltd.

Lockey Safety Products Co., Ltd.

Jun 22, 2018


Lockey Safety Products Co., Ltd. er en professionel producent specialiseret i produktion af alle former for sikkerhedslåsning produkter. Vi er baseret på fremstilling af ordentlige lockout tagout produkter for at undgå industriulykker, der skyldes uventet energi eller start af maskiner og udstyr ved ukontrolleret frigivelse af energi. I flere år med hurtig udvikling er Lockey blevet den førende producent af sikkerhedsudstyr i Kina.

 

Vi tilbyder en bred vifte af lockout-enheder og tagouts, der dækker de fleste mekaniske og elektriske applikationer, herunder sikkerheds hængelås, ventillåsning, lockout hasp, elektrisk låsning, kabellåsning, lockout kit og station osv. Alle vores produkter er fremstillet i henhold til CE, ISO9001, OSHA, OHSAS18001 standard. Mødt med markedets krav er vores firma allerede begyndt at acceptere brugerdefinerede krav fra kunder. "Lav din egen lås" kunne være symbolet på dine planter, og det er også udformningen af vores omtanke. En af overlegenhederne ved at vælge vores produkter er højkvalitets eftersalgsservice. Garantiperioden på 12 måneder garanteres at lade dig være sikker på at købe vores produkter.

 

Nu har Lockey 55 ansatte og dækker et samlet areal på 2000 kvadratmeter. Hver medarbejder lægger vægt på at opbygge et velstående firma. Vi har også vores forskning og udvikling team til at bringe forskellige former for sikkerhedslås produkter og løsninger til at opfylde vores dedikerede kunders krav. Hvert år deltager vi i mange professionelle messer, som A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec. Vi eksporterer Lockey produkter verden over, så vores kunder er fra hele verden, som USA, Europa, Asien, UAE, Australien, Sydamerika og så videre.

 

Vi er altid her til sikkerhedsformål. Lad os gøre vores arbejdsplads sikrere ved hjælp af Lockey-produkter.

logo.png