Lockou Tagout - - - Industriulykke

Ifølge de professionelle institutioner har ifølge en undersøgelse i alt industriulykke ikke ret til brugen af 10% af ulykken. Sikkerhedslåse er låst, med gennemsnitligt 250000 tilfælde om året og sikkerhedslås ulåst for industriulykker , ulykker i et år i gennemsnit mere end 200 mennesker blev dræbt, mere end 60000 mennesker såret, antallet af dage hvert år på grund af årsagen til ulykken forårsage virksomhedens produktion i 24 dage.

Af denne grund offentliggjorde OSHA i USA loven om farlig energikontrol (låsning og notering) den 1. september 1989. Forordningen kræver, at alle strømkilder i industriel produktionsmiljø skal være "lockout og tagout" inden vedligeholdelse af udstyr og reparationsarbejde, ellers kan der være tilfældigt pneumatisk mekanisk udstyr eller farlig energiudløsning og forårsage skade.

Hovedfunktionen af sikkerhedsafbryderen er at låse udstyret eller energikilden, så operatøren effektivt kan styre energifrigivelsen ved vedligeholdelse af udstyret eller energikilden, forhindre ulykker for at beskytte operatørens sikkerhed. .

fm