sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Hasp at rengøre plejen at være på plads

Lockout Hasp at rengøre plejen at være på plads

Jun 26, 2017

Lockout Hasp for at rengøre plejen at være på plads
Låsehætte er et uundværligt element i dag, dets brede vifte af applikationer, forskellige hængelås-stil så meget. For at holde fast på udseendet af låsehætten og forlænge låsekapslens levetid skal der derfor i den sædvanlige anvendelse af processen være opmærksom på passende rengøring og bevarelse.
Lås først hætten for at beskytte udseendet
1, i huset i dekorationsperioden, må ikke medbringe deres eget tape med en plastikkontakt med låsehættens udseende, forsegle låsehåndtaget, panelet osv. For at afsløre nogle for at undgå låsedele af overflademæssig lag Ved udsmykningen med sure eller alkaliske Materialer og gaskorrosionsangrebspunkter, blærer og jævn delaminering, der alvorligt påvirker udseendet af kvaliteten af låsehætten.
2, den normale brug, hvis støv, tør klud kan bruges til at rydde, må du ikke bruge vaskemiddel og andre kemikalier skrubbe. Ellers vil det beskadige beskyttelsesfilmen og forårsage fading. Skru ikke låsekroppen og håndter den med en fugtig klud, fordi nogle metal råmateriale låsekapsler vil ruste; Legering råmateriale lås hætte vil slidte fra belægningen, få smuk effekt.
For det andet, låsehætte ydeevne beskyttelse
1, under brug, timing (seks måneder eller en gang om året) eller i nøglepluggen er ikke glat i nøglehullet med noget grafitpulver (blyantpulver) fra den glatte effekt. Brug ikke flydende olie som smøremiddel for at forhindre fedt i at klæbe til marmorerne, så låsene ikke kan rulles og ikke kan åbnes. Når døren er lukket, er den mere besværlig og kan håndtere en lille mængde blyantpulver på den skråtede tunge.
2, luk døren, når det bedste holder håndtaget, tungen ind i låsekroppen, luk døren og lad slip, tryk ikke på døren, ellers vil det reducere låsens levetid. Fordi døren og dørkarmen mellem den installerede segl har en stræk effekt, så når låsen med håndtaget eller nøglen er stram, kan du åbne døren med døren for at åbne døren eller trække døren for at overvinde strækningen, Tving ikke håndtaget eller nøglen til at åbne døren, hånd- eller nøgleangrebsspring.
Normalt installeret i kanalen eller badeværelseslåget er tyverisikringskravene ikke for høje, og installationen af dørlåsedøren er behovet for at have en bestemt tyverisikring, låsekroppen skal være tyk og solid,
Ved valg af panelet, i henhold til deres egne specielle krav til at vælge hængelås, plating overflade dekoration, stil, funktion konfiguration.
Overfladen af panelet uden blå mærker, mønster der betyder god, skruehuller og skruer på plads, kan ikke forekomme delvis forvrængning af fænomenet.
Og så til detaljerne i problemet: liner og Lockout Hasp med skruetæt, tillader låsekroppen ikke fænomenet på begge sider af svingen.
Før og efter panelet på det gode er knap åben for at åbne fænomenet er ikke glat, hvis der ikke er glat fænomen, løsn skruen, juster forsigtigt med lim hammeren, overført til den glatte hidtil!