sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Hasp Engros til at åbne døren for fremtidige låse

Lockout Hasp Engros til at åbne døren for fremtidige låse

Jul 04, 2017

Lockout Hasp engros at åbne døren for fremtidige låse

Når det kommer til smarte låsekapsler, er offentlig bevidsthed eller brug af smarte låse stadig mere almindelig på offentlige steder som kontorer, skoler, hotelværelser og banker. Det er også svært at kombinere denne højteknologiske låsehætte med almindelige folks liv. Brugen af elektroniske smarte låse er imidlertid ganske almindelig i lande som Europa, Amerika og Japan, især på det civile marked. Lockout Hasp Ifølge statistikker tegner de elektroniske lås i os og Europa sig for 50 procent af hjemmemarkedet, og de smarte låse i Japan og Sydkorea tegner sig for over 70 pct. Af markedet, især i Sydkorea, hvor brugen af smarte låse er op til 90 procent. Lockout Hasp Ifølge den sydkoreanske berømte intelligente lås mærker iRevo (ipoh) officielle tal, er Sydkorea i øjeblikket elektronisk låsemarkedsskala 1 million sæt, hvoraf den delvist forbundne (B2C) markedsandel er 80%, Lockout Hasp og dets civile marked har vokset moden, med 50% af brugeren er baseret på både den elektroniske lås, til udskiftning af ny elektronisk lås. I Kina tegner elektroniske låse sig for mindre end 2 pct. Af hjemmemarkedet. I folk har været brugt til at opkræve kontormiljøet, og bankens finansielle område såsom tastaturet type elektronisk lås, selv brugt biometriske låse, kan vi være sikre på, at den indenlandske elektroniske smarte lås ikke kun vil fortsætte med at udvikle sig i det kommercielle aspekt , mens de er i civile, og der vil være bredere udsigter.

I løbet af de sidste 10 år har Lockout Hasp udviklet det elektroniske smart lock hat marked været særligt fremtrædende inden for kommercielle sektorer. Ifølge lederen af den globale døråbne asaf og lai (ASSAABLOY) -gruppe ifølge data fra 2000 til 2005 er installationen af intelligent låsemængde ca. 4 til 50000, andelen 90% fokuseret på high-end Brugere, i slutbrugerens udnyttelsesgrad er kun 10%, mens til låsekap på valg af mærke er koreanske mærker, herunder iRevo-repræsentant i Sydkorea. Siden 2005 er brugen af smarte låse steget med flere projekter i landet, og brugen er steget til omkring 100.000, og andelen af slutbrugere er steget til 30%. Siden 2007, den indenlandske kommercielle yderligere stigninger i efterspørgslen efter intelligente lås samtidig med at indenlandske mærker også begynder at uafhængig forskning og udvikling af intelligent lås teknologi, dens anvendelse også gange til 20 til 300000, Lockout Hasp brugen af indenlandske Brugere, der ikke kun fokuserer på brugere i højkonjunkturer, mellemtone og brugere med lavt forbrug, forbedrede sig også betydeligt, henholdsvis 40% og 10% af det samlede antal. Til relevante data viser, at det elektroniske smart lock industry-marked i de senere år, 2010 år senere, er brugt, er forbruget også hurtigt stigende til 40 til 500000, og slutbrugeren er dannet i hovedforbruget og tegner sig for 50% af det samlede antal, samtidig er den lave ende brug begyndt at tage form til at optage 20%.

Med den stigende bevidsthed om folks sikkerhedsbevidsthed er en nøglelås tydeligvis ude af stand til at opfylde folks behov. Med hensyn til kommerciel har i hvert stort kontorområde været vant til at svinge ind og ud af kontorarbejderne, og i tillæg til selskabets økonomiske sikkerhed er nogle finansielle institutioner eller med højere krav til sikkerhedsstandardenhed at lade efterspørgslen efter intelligente lås, fra simpel oplåsning, udvikling nu "bemyndigelse". Samtidig har almindelige mennesker også en højere forfølgelse af hjemmets miljø og sikkerhed. Markedsandelen af smarte låse har meget plads til at stige i civilsamfundet og vil også blive udviklet hurtigt.

Flere teknologier forbedrer sikkerheden

Elektronisk smart Lockout Hasp er den elektroniske teknologi, integreret kredsløbsdesign, et stort antal elektroniske komponenter kombineret med en række innovative genkendelsesteknologier (herunder computer netværksteknologi, det indbyggede softwarekort, netværksalarm, Lockout Hasp mekanisk design af låsekroppen) og andre integrerede produkter. Forskellige fra traditionelle mekaniske låse er det mere intelligent i brugeridentifikation, sikkerhed og styring.