sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Tag Købtips

Lockout Tag Købtips

Oct 16, 2017

Lockout Tag køb tips
Lockout Tag, selvom det ikke er et lille sted, men spillede en stor rolle, derfor køb Lockout Tag er særlig vigtigt, Paode lås industri for at minde om følgende aspekter værdig opmærksomhed.
Først, Lockout Tag materiale
Lockout Tag materialer på markedet er grundlæggende inddelt i rustfrit stål, kobber, zink legering. Rustfrit stål høj styrke, korrosionsbestandighed, ændrer ikke farve, er det bedste låsemateriale; kobber mere generelt, overlegne mekaniske egenskaber, højere priser; Lockout Tag høj kvalitet. Zink legering stærk slidstyrke, korrosionsbestandighed og let at forme.
Lockout Tag bruger zink legering og aluminiumslegering, dedikeret til at give forbrugerne høj pris Lockout Tag. Lang produktliv, smukt udseende.
For det andet, Lockout Tag overfladebehandling
Overfladebehandling er groft opdelt i tre former for belægning, sprøjtning og farvning, Lockout Tag gennem overfladebehandling i produktoverfladen for at danne et lag tæt beskyttende film, spille en rolle i korrosion og rust, lockout Tag mere smuk og holdbar . Tæt beskyttelsesfilm er også et mål for kvaliteten af Lockout Tag, god kvalitet Lockout Tag, mere brug af galvanisering, glat og glat belægning, selv moderat, lys farve, ingen bobler, rust og oxidation tegn.
Lockout Tag produkter på overfladen af fint, højglans, valgfrit rige ansigt, udsøgt overflade og slid. Dens aluminiumpladeplating er branchens leder.
For det tredje, Lockout Tag implementering af standarden
Generelt er følelsen af tungt låsemærkat, kvaliteten er relativt høj; låsekroppen kan ikke udsættes, eksponeret tip let at skade, især bør være opmærksom på Lockout Tag lås håndtag ende, lås og lås krop fire hjørner; Lockout-mærket er fleksibelt, med høj følsomhed og lang levetid. Lockout Tag findes også i en række forskellige stilarter, vi skal være opmærksomme og stilen på indendørs døre konsekvent.
Den hurtige udvikling af søjleindustrier som boligbyggerier, biler, high-end kontorbygninger og hoteller samt forsvaret, det offentlige sikkerhed og finansielle systemer bliver i stigende grad optimistisk om efterspørgslen efter stærkt forhindringsløse Lockout Tag-produkter. Ifølge eksperter er Lockout Tag-forbrugermarkedet inden for biometrisk teknologi, elektronisk teknologi og andre højteknologiske produkter stadig i et tomt stadium, men markedets forbrugernes efterspørgsel efter denne efterspørgsel vokser hvert år.
Låsvirksomhederne har udviklet ic-kort elektronisk låsemærkat, elektronisk adgangskode lås, kryptering magnetisk kort Låsemærkat, gulv intercom tyverisikringssystem, ventil Lockout Tag, etc., der er fingeraftryk lås. Fordi high-end Lockout Tag teknologi indhold er høj, mere fremtrædende menneskelige natur, personlige funktioner, så produkt overskud er relativt høj.
På nuværende tidspunkt er Lockout Tag markedstendenser hovedsagelig fire.
Først den industrielle design i den kulturelle, personlige smag af bekymring. Lockout Tag hardware på markedet stil, sort, sort, men virkelig fra et design begyndte at være en bred vifte af kulturelle konnotationer som et design koncept i hvilket er sjældent, så den første tendens er i låsekroppen funktion på det nye design at møde familie behov. Brugeroplevelsen og produkthumaniseringen er mere bekymret over.
For det andet er fremkomsten af intelligent lås smart hardware, i øjeblikket højteknologi og teknologi indhold i smart lås, herunder adgangskode lås, IC-kort lås, fingeraftryk lås og så videre på grund af sin unikke bekvemmelighed og den gradvise modenhed af teknologien og brugen af biometrisk teknisk fingeraftryk lås, men også på grund af det unikke fingeraftryk, kan ikke kopieres, let at bære, ikke glemme, ikke miste egenskaberne ved en bredere markedsudsigter. Bangfa Hardware Lockout Tag har aldrig stoppet dette aspekt af FoU-innovation.
For det tredje lægger Lockout Tag virksomheder mere opmærksomhed på detaljerne i produktets detaljer, produktkvalitetsforbedringen, fra detaljerne afspejler forbrugsmagten, hvilket afspejler forståelsen af konnotationen af produktet. Er at fokusere på teknisk og kvalitetscertificering, så standarder for implementering og internationale standarder. Dette er en af de større vægt på forbrugerne.