sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout-tag De fælles sikkerhedsproblemer i etiketudskrivning

Lockout-tag De fælles sikkerhedsproblemer i etiketudskrivning

Jun 19, 2017

Låsning Tag de almindelige sikkerhedsproblemer i forbindelse med etiketudskrivning
INGEN. 1 dårlige driftsvaner af sikkerhedsrisikoen
For alle sikkerhedsmord er magten i denne morder den mest magtfulde, mens dens skjul er den højeste, den sværeste at overvinde indekset. Sticky Lockout Tag etiket brugerdefineret
I interviewet, at mere end 90% af operatørerne skyldes, at operationen ikke følger kravene i operationen, der førte til ulykken opstod. Her vil vi også nævne nogle af de dårlige vaner i sværdet for at lyde alarmen for alle.
1. Indlæst version (indlæst tæppe)
Brugerdefineret drift: Det generelle antal roterende presseplader, operatøren brugte to eller flere grupper på samme tid hængende version, for at spare tid og forbedre arbejdseffektiviteten. Samtidig har arkfodret offsetpress også dette fænomen. For at fremskynde fremskridtet og den midlertidigt installerede version skal mesteren også hjælpe, det vil sige en person, der trykker, en bevægelseskontakt.
Sikkerhedsrisici, installeret version (lastet tæppe), hvis to eller flere personer på samme tid, lille opmærksomhed, håndglim eller uventet maskinfejl, er det let at involvere fingrene, hvilket medfører personskade.
Forholdsregler: 1) Installationen af arbejdet af en person kan være håndtag forsigtigt trykpladen trækker og puten, for at sikre, at layoutet ikke er ridset og polstret fladt, (2) installeret i tilfælde af fejl eller Encountered "tilsluttet" tilsluttet ", Hånd for at straks frigive, hold ikke pladen og hold den nede. Fordi det er en almindelig bil, vil ikke producere meget tab, hvis du holder fast, vil det medføre andre ulykker. (3) forskellige modeller af forskellige omstændigheder. Hvis du virkelig har brug for at rulle version, kan du tørre i layoutet af nogle talkumpulver for at forhindre ulykker.
2. Skovl blæk
Brugerdefineret drift på grund af blækbehovet har operatøren brugt til håndholdte blækskovl på rullen, der løber frem og tilbage, blæk-, blæk- eller skovlblækrullen på overskydende blæk.
Sikkerhedsfarer, såsom udstyrets hurtige betjening, sådanne operationer er farlige operationer af flere ulykker. Når blækforskydningsvinklen er forskudt eller driften af blækskovlen er stødt på den ujævne strækning af rulleoverfladen, vil blækskovlen være involveret i Hovedstreng Blækrulle og rulle mellem ulykken, alt fra dårlig trykplade eller gummirulle, mens det røde gummitæppe eller rulle, selv i trækskovlen i øjeblikket på grund af rush og forårsager personlig ulykke.
Forebyggende foranstaltninger: (1) første hæl til en fast energi koncentration, greb blæk skovl, undgå at kigge rundt. (2) fandt ud af, at mængden af blæk ikke er nok blæk og skal tilføjes blæk manuelt, skal blækskovlens hænder fastgøres, og den lille blækvals løftes, indtil rullen stopper og derefter kører. (3) skovl blæk, blæk skovl til hovedstrengen af blæk som basis, homøopatisk læner på gummi rullen, kan ikke flyde, blæk skovl og streng roller kontaktvinkel må ikke være mindre end 45 °.
3. Ud over snavset
Almindelig betjening: om det er en rund maskine eller arkfed offset presse, der ofte vises i blæk- eller gummivalsen, papir af det klæbende materiale i fænomenets pladedel. Påvirker produktkvalitet. På dette tidspunkt løber operatøren ofte i maskinen med fingrene for at fjerne snavsede.
Sikkerhedsrisici: Denne operation er en farlig handling af overtrædelsen, ved udskrivning af de resulterende ulykker mere. Operatører i tilfælde af maskinens hurtige drift for at finde kvasi-snavset placering og sletning er den tilgængelige tid ret kort, og kraftens størrelse kan ikke udslettes, kun den tidlige hånd med en stærk evne til at Holde sig til pladen grafik (eller blækrulle) på de beskidte punkter fjernet. En lille fejl er, at fingeren sandsynligvis kommer ind i trykpladen tom. Hvis det er flydende drift uden at stole på det, vil det sandsynligvis være en hånd i tromlen, hvilket resulterer i rullende ulykke.
Forholdsregler: (1) Regelmæssig inspektion af alle sikkerhedsanordninger og maskinens hovedmotorbremsemekanismer på ugentlig basis. For at sikre, at maskinen er følsom, pålidelig og fundet problemet i tide til at reparere.
(2) operationen skal være opmærksom på, ikke ledig drift, tørre snavset punkt, håndfladen skal være imod pladecylinderen og gummirullen mellem trækakslen eller mod beskyttelsesskappen til vandrullebeskyttelsen med særlig Opmærksomhed på palmen Stol på kraften er større end fingerens kraft tørre det beskidte punkt. (3) Hvis det beskidte punkt for meget indflydelse udskrives, bør det stoppe med at kontrollere, rettidig udskiftning af gummi rulle eller papir, blæk, grundlæggende løse problemet.
I den daglige produktion skal vi etablere sikkerheden ved den første tanke, dyrke gode driftsvaner eller i tilfælde af en ulykke, produktkvalitet og økonomiske fordele, og det vil således være uden for spørgsmålet. Derfor er de dårlige driftsvaner de største drabber af sikkerhedsrisici.