sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockout Tag Kravene til etiketten

Lockout Tag Kravene til etiketten

Jul 24, 2017Lockout Tag kravene til etiketten

Når flere personer har beføjelse til at udføre den samme opgave, skal hver medarbejder udføre deres egne Lockout Tag-procedurer, snarere end at forvente, at de forventes. Aldrig være autoriseret til at fjerne din Lockout Tag enhed. Kun den enhed, der har gennemført sikkerhedsudstyret Lockout Tag, betjenes.

Når du er i gang med hinanden, vil du ikke kunne fjerne den originale låsemekanisme uden tilladelse. Du skal vente til den næste person til Lockout Tag for at fjerne den originale Lockout Tag. Samtidig skal det nye udskiftningspersonale genbekræfte, om Lockout-mærket er sikkert og pålideligt og kan betjenes efter bekræftelse. Placer aldrig din sikkerhed på andres Lockout Tag, husk altid, at din egen Lockout Tag beskytter din egen sikkerhed.

Brug den rigtige Lockout Tag, for eksempel at låse er 3 tommer rørport, og du er en af de eksisterende fem tommer til 6,5 tommer port sikkerhed Lockout Tag, skal du ikke bruge passer ikke til Lockout Tag grafen undgå problemer, bør Straks for at få den korrekte størrelse af låseklapperne.

Sørg for, at din Lockout Tag-enhed er i stand til at beskytte mod omgivelserne, såsom fugt, ætsende osv. Ellers vil det miste dets virkning.

Lockout Tag og notering kræver en kombination af handlinger, ikke substitutioner. Siden 2. januar 1990, uanset hvornår man skal udskifte maskinudstyr, eftersyn, modifikation eller innovation, uanset om man installerer et nyt maskineri og udstyr, skal den energisolerende enhed, der anvendes til maskiner og udstyr, anvendes i design til låsning af enheden.

Operatøren skal mindst en gang om året regelmæssigt kontrollere kontrolprocedurerne for at sikre, at procedurerne og kravene i denne standard udføres, og skal udføre regelmæssig inspektion fra autoriserede medarbejdere i stedet for at testpersonalet udfører energikontrolprocedurer. Hvis der er mulighed for at opbevare energibesparelser på et farligt niveau, skal isolationstilstanden fortsat godkendes, kun for at reparere eller vedligeholde færdiggørelse, eller denne mulighed eksisterer ikke.

Når ekstern vedligeholdelsespersonale er involveret i vedligeholdelsesaktiviteterne inden for dette område, skal webstedets operatører og de eksterne operatører informere hinanden om deres respektive låsnings- eller noteringsprocedurer.

Låsning af TAB er at undgå arbejderne i til reparation, vedligeholdelse, utilsigtet start, unormal start fra maskinen og strømafgivelse af fare for at beskytte arbejdstagernes personlige sikkerhed. Nøglen til at låse tagprogrammet er at afbryde forbindelsen mellem maskinen og strømkilden, lås strømkilden og slip den resterende strømkilde.

Trin 1: gør dig klar til at arbejde

Forbered dig på at slukke for energi. Der er almindelige energityper (elektricitet, mekanisk energi, luft osv.). Og dens potentielle farer. Sæt isolationsbeskyttelsesenheden ud (sikret Lockout Tag) og være klar til at slukke for energien

Trin 2: læg mærke til arbejde

Bemærk det igangværende arbejde hos operatører og ledere, som kan blive påvirket af maskinens isolering.