sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vedligeholdelse af sikkerhedslåse

Vedligeholdelse af sikkerhedslåse

Jun 26, 2018


Sikkerhedslåse er brugt når workshop og office lockout og tagout, der tilhører låse. Det er for at sørge for, at energien er slukket og udstyr er i sikker tilstand. Lockout kan forhindre utilsigtet aktivering af udstyret, der effektivt. Et andet formål er at spille en advarsel funktion, som er forskellige fra de generelle låse med anti-tyveri funktionen.


1. udvælgelse af sikkerhedslåse

Begrebet sikkerhedslåse ikke er trådt i det indenlandske marked i lang tid, så sikkerhedslåse marked er stadig ujævn, med gode og dårligt sammenblandet. Mange Enterprise indkøb personale vil vælge høj-profil og lange-historie mærke eller mærke agent mens du vælger nogle usikre sikkerhedslåse. På grund af deres stærke økonomiske magt og stabilt netværkssystem til at sikre deres service og eftersalg service, så køberne kan undgå tvister forårsaget af produktet kvalitetsproblemer.

1). overfladebehandling

Før levering, vil sikkerhedslåse gå gennem galvanisering, spray og farve som gunstig for låsen sig selv til at danne et lag af beskyttende film på overfladen af låsen, som kan forhindre anticorrosion og oxidation.

2). vejer og føle låsene

Ringere låse er normalt lavet af hule og dårlig kvalitet materiale. Således, når du vejer låsene, det føles som lys og hånd-følelse er også dårlig.

3). sikkerhedsstandarder

Hjemme og i udlandet, er der meget strenge standarder for hardware sluser. Nogle små producenter vil ikke følge standarderne for at spare omkostninger, mens store mærker vil generelt overholder standarderne.

 

2. vedligeholdelse af sikkerhedslåse

1). låsen ikke kan blive udsat for regn vand i lang tid, da regnvandet normalt indeholder salpetersyre og nitrat, der korroderer låsen.

2). altid holde lås cylinder ren. Lad ikke mærkeligt spørgsmål indgå i den centrale cylinder, som kan gøre åbningen vanskeligt eller endog umuligt.

3). regelmæssigt tilfører smøreolie, grafit pulver eller blyant pulver til låsecylindre at hjælpe oxidation lag efterladt af overdreven brug tid.

4). være opmærksom på den varme ekspansion og kolde svind forårsaget af vejret (våde forår, og tør vinter), for at sikre en ordentlig koordinering mellem lås kroppen og nøglen.