sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
NY ERBYGNING - PORTABLE GROUP LOCK BOX

NY ERBYGNING - PORTABLE GROUP LOCK BOX

Jul 03, 2018

Mine kære venner,


Lad mig hviske lidt hemmelighed til dig. Lockey lancerede for nylig en ny lockout produktportabel gruppelåse LK05 og LK06. Med to størrelser, som du kan vælge, giver Lockey dig kassen med flere funktioner. To rum, der kombinerer låsekassen, LK05 og LK06 kan betragtes som lockout opbevaringsboks og gruppe lockout boks.

Lad mig nu fortælle dig nogle detaljerede beskrivelser om det.


Produktnavn: Portable Group Lock Box

Introduktion

1.     Den kombinerede lockout-opbevaring og gruppesikringskassen er en praktisk boks, der har et låseligt opbevaringsrum og et gruppelåsrum.

2.     Fremstillet af kraftigt stål, pulverlakeret til ekstra rustmodstand; gruppe lockout rum har klart pc vindue med nøglehullet slot.

3.     Brug en lås på hvert energikontrolpunkt og læg nøglerne i låsekassen; hver arbejdstager placerer derefter sin egen lås på kassen for at forhindre adgang.

4.     Hver medarbejder beholder eksklusiv kontrol ved at placere sin egen lås på låsekassen, der indeholder nøglerne til joblåsene.

5.     Så længe en arbejdstagerlås forbliver på lockoutboksen, kan man ikke få adgang til nøglerne til joblåsene inde i det.


Del nr.

Beskrivelse

LK05

31.8cm (L) x19cm (W) x15.2cm (T)

LK06

38.1cm (L) x26.7cm (W) x22.9cm (T)

LK06.jpg


Shush, det er en hemmelighed mellem os.


Din ven,

Lockey