Produktets vigtigste funktioner

Sikkerhed hængelås er forskellig fra husstandens dørlås og trekantede dørlås på toget, ikke en nøgle åben en lås eller en trekant nøgle åben hele døren af toget. Men en enhed, der bruger nøglen til at have en dedikeret og tilsvarende låsekerne, kan låse en hvilken som helst switch i enhedsstyringen, og andre enheder kan ikke låse op efter låsning.

Den generelle lås er en nøgle til at åbne en lås, lås kan ikke bogstaveligt konverteres, hvis du bruger denne slags låsekontakt, er det let at ruste, 2 det er svært at klare. Der er dusinvis eller hundredvis af enheder i et hold, du har brug for at styre snesevis af hundredvis af låse, hundredvis af ledere, tusindvis af nøgler, det er meget kompliceret at bruge.

Installeret i omskifteren af sikkerhedslås låsekernen, kan benyttes ombyttet (nøglen til som reaktion på driften), nemlig: er nøglen til lås og dets tilsvarende hovedkvarter specialiseret ledelse. Og låsekroppen (ikke lås) med omskifteren er almindelig, for eksempel ikke at bruge nøglen til ansvarlighed ved opladningen af enheden, kan den svare til ladningen af låseskruen i ethvert låsesæt, enhver låsekontakt; Når omskifteren overlader, behøver du heller ikke at fjerne låsekroppen, ved at gå låsens eneste vridning på vores enhed, den enhed, der modtager låsen, låses på lås.


z1