sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhedslås Industri for at styrke tilpasningen af god og hurtig udvikling

Sikkerhedslås Industri for at styrke tilpasningen af god og hurtig udvikling

Oct 25, 2017

Sikkerhed Hængelås industri for at styrke tilpasningen af god og hurtig udvikling
Udviklingen af sikkerhedslås har gennemgået en lang og kompliceret udviklingsproces. Med udviklingen af samfundet er sikkerheden ved elektroniske låse blevet mere og mere ude af stand til at imødekomme markedets behov. På nuværende tidspunkt er Kinas sikkerheds-hængelåsudvikling stadig i en lav ende.
Global Safety Hængelås produkter og teknologi med hver dag, Sikkerhed Hængelås marked er blevet en skare at grave den "super guldmine." På grund af udviklingen af søjleindustrier som bolig og bil, forbedring af menneskers levestandard og stigningen i boligindretningen er efterspørgslen efter elektronisk lås sikkerhedslås mere og mere, hvilket i høj grad styrker forbrugernes efterspørgsel efter elektronisk lås Sikkerhedslåsemarked , Industriudvikling med spring og grænser.
Stol på videnskabelige og teknologiske fremskridt, forbedre niveauet af udstyr og aktivt vedtage ny teknologi, nye materialer. Øge den uafhængige forskning og udvikling indsats for at styrke systemet lås virksomheder og udstyr business samarbejde for at bestemme fokus, fælles forskning; øge investeringer, især nogle store virksomheder til aktivt at indføre og fordøje verdensklassen niveau af forarbejdning center, Level; At gøre det muligt at overfladebehandling og forarbejdning teknologi for at forbedre produktets holdbarhed og dekorative; at udvikle og anvende ny teknologi, nye materialer, forbedre produktsikkerhed, holdbarhed og dekorative samtidig, energibesparelse, Reducere forurening og forbedre effektiviteten. Markedsorienteret, øge tilpasningen af produktstruktur, vælg det potentielle indgangspunkt, de højteknologiske, høje værditilvækst elektroniske lås og kommercielle lås som forskning og udvikling fokus, øge materialeprocessen, teknisk og international standarder konvergens indsats. Gennemfør brandstrategi. For yderligere at forbedre brand awareness, være opmærksom på kvalitetsstyring, strenge kvalitetsstandarder, dyrke en række fremragende kvalitet, lanceret på hjemmemarkedet og udenlandske markeder har en vis indflydelse på mærket Safety Padlock. I lyset af den økonomiske globalisering kombineres både indenlandske og udenlandske markeder. Og konstant udvide bolig-, bilindustrien, hotellet og andre søjleindustrier og forsvar, sikkerhed, finansielle systemer som høje sikkerhedsprodukter kræver beskyttelse. For at skabe en ny situation i sikkerhedslåsemarkedet, de små produkter til en stor industri, er verdens sikkerhedshængelås i verdens elektroniske lås Sikkerhedslåsekraft.
Fra ovenstående sammenligning kan man se, at de amerikanske standardprodukt holdbarhedsparametre generelt er højere end de europæiske standardprodukter, som for tiden er på markedet standard American Standard Water Hængelås eller hardwareprodukter dyrere grunde. Elektriske dørlås For en stor kommerciel bygning er antallet af stanglås muligvis tusinder eller endda tusinder. Hvordan vælger du den bedste omkostningseffektive sikkerhed Hængelås og hardware løsning til forskellige dele og forskellige krav til døren, for at sikre en længere levetid og den laveste vedligeholdelse i fremtiden er et meget kompliceret og besværligt arbejde. Den bedste løsning til et komplet sikkerhedslås skal være en kombination af bekvemmelighed, sikkerhed og holdbarhed.
Valg af elektriske sikkerhedshængeløsninger I ovenstående, når du vælger den intelligente hængelås og hardwareprogrammet, anbefales det at følge nedenstående grundlæggende udvælgelsesprincipper: brugsstedet og graden af betydning, der skal overvejes i døren, halldøren, værelset , badeværelse eller brug af kanalen for at vælge produktets passende funktion; skifte Sikkerhed Hængelås brug af miljøet, betingelser, kræver overvejelse af brugen af miljøet af fordele og ulemper, såsom brug af frekvens, om branddøren, dør struktur, vægt, Overvej situationen for ofte brugt personale, overveje om der er ældre, børn eller handicappede overveje den elektriske sikkerheds hængelås og dekorative miljø koordination, bør overvejes med dets dekorative miljø koordinering og matchning bør være konsistent.