sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Oplysningsskridt for sikkerhedshængelås

Oplysningsskridt for sikkerhedshængelås

Jul 12, 2017

Oplysningsskridt for sikkerhedshængelås
Trin 1: Forbered dit arbejde
Klar til at slukke for energi. Fælles energityper er (elektricitet, mekanisk energi, luftenergi mv.) Og dens potentielle fare. Sæt isolationsbeskyttelsesenheden (sikkerhedshængelås) og forbered dig på at slukke for energien
Trin 2: Underret jobbet
Informér operatøren og lederen af det arbejde, der kan påvirkes af beskyttelsen af isoleringsmaskinen.
Trin 3: Luk jobbet
Luk enheden eller maskinen
Trin 4: Sikker hængelås arbejde
Brug den relevante sikkerheds- og sikkerhedslås til at låse al energi for at slukke for udstyret eller maskinen. Når der er sikre hængelås, skal du sørge for at ingen kan åbne kontakten eller ventilen. Og læg derefter en advarselslabel på sikkerhedslåsen for at forhindre utilsigtet drift.
Trin 5: Test arbejde
Test alle maskinstyringer og kredsløb for at sikre, at energien er helt isoleret.
Trin 6: Vedligeholdelsesarbejde
Ifølge brug af forskellige maskiner, til vedligeholdelse, som nogle behøver at opretholde en måned, nogle længere ... ...
Trin 7: Tilbage til normal drift
Når alt arbejde er afsluttet, og sikkerhedshængelåsen / listerne er frigivet, skal du sørge for at alle værktøjer og mekaniske kredsløbssikringer hænger væk. Sørg for at informere alle arbejdstagere, før energien igen aktiveres.
Ifølge USA viser faglig agenturundersøgelse, at 10% af ulykken i alle industriulykker ikke er korrekt brugt af sikkerhedshængelås til sikkerhedshængelås, der er relateret til gennemsnitligt 250.000 pr. År med sikkerhedslås Ulykker Et gennemsnit på mere end 200 mennesker blev dræbt hvert år, mere end 60.000 mennesker blev såret, den årlige årsag til ulykken forårsaget af antallet af dage i 24 dage. På grund af dette udstedte USA OSHA den 1. september 1989 om kravene til farlig energikontrol (sikkerhedshængeliste). Dette krav kræver, at alle strømkilder er i industriel produktionsmiljø, og at "Lås ud / tag ud" er påkrævet til vedligeholdelse og reparation af udstyret. Undladelse af dette kan resultere i utilsigtet pneumatisk eller farlig energi. Udslip og forårsage skade.
Sikkerhedslåsens hovedrolle er at låse udstyr eller energikilde, så operatører i udstyret eller vedligeholdelse af energikilder effektivt kan styre energifrigivelsen for at forhindre ulykker for at beskytte arbejdstagernes sikkerhed.
Sikkerhed Hængelås vedligeholdelse tips en
Sikkerhed Hængelås vi bruger ofte, så vi skal være opmærksomme på den sædvanlige rene, jeg sagde ren er ikke kun sikkerheds hængelås udslettet det samme med det nye, det er svært at gennemføre, men han er ikke den vigtigste Den vigtigste rengøring Området er cylinderen, vi skal sørge for, at låsecylinderen ikke kommer ind i noget, ellers vil det være svært at åbne sikkerheds hængelås, så det ikke alene kan ikke udgøre vores sikkerhedslåses rolle selv, men også give os mulighed for at øge A Mange problemer.
Sikkerhed Hængelås vedligeholdelse kup to
Mennesker har ikke råd til ødelæggelsen af tiden, alder vil altid vise mange ting, der viser vores alder, som f.eks. Rynker bliver mere og mere tydelige, og vores sikkerhed hængelås vil også blive påvirket af tiden, selvom det ikke vil forekomme rynker , Men over tid vil cylinderen blive vist i oxidationslaget, så vi skal udsætte denne situation, det skal regelmæssigt injiceres i låsecylinderens smøremidler, grafitpulver eller blyantpulver og så videre.