Sikkerhed beskyttelse udstyr ulykke tilfælde

1. ulykke historie

Marts 19, en standard dele fabrik i produktionsprocessen nat stempling arbejdstager Yang xx operation 100t åben dobbelt kolonne pressen, forarbejdning 802 topstykke bolte. Efter produktionen for en periode, fordi formen tegning skal udskiftes (denne maskine er en enkelt maskine produktion), Yang aftalememorandummet mou ikke slukke for strømforsyningen og ikke tage sikkerhedsforanstaltninger under omstændighederne, en enkelt person, der står på den placeringen af udstyr operatøren at losse formen. Glidende blok af den øverste skimmel faldt pludselig, og Yangs højre hånd var pludselig presset ned af pres hovedet, hvilket resulterede i to separate afsnit af første langfinger og ringfinger af højre pegefinger.

2. ulykke analyse

Den direkte årsag til denne ulykke er at stempling arbejdstager Yang xx overtrådt operation sikkerhedsregler og erstattet af mug og fejlagtigt drives det uden at slukke strømforsyningen og at tage sikkerhedsforanstaltninger, der førte til ulykken. Den indirekte årsag til ulykken er, at sikkerhedsstyring fabrik og workshop sikkerhed uddannelse, sikkerhed inspektion er ikke på plads, især for den særlige drift af det personale, der i indlæg i sikker drift procedurer uddannelse er ikke nok, at kravene er ikke strenge.

3. ulykke lektioner og forebyggende foranstaltninger

Stempling operation hører til arbejdet med højere risiko, lidt skødesløs er udsat for uheld af brækket fingre brudt hænder, hvert år på grund af stempling operation og en masse ulykker, er fokus i enterprise sikkerhedsledelse. Ifølge reglerne for sikker drift, når de udfører vedligeholdelse og reparation, magt skal være pålideligt afskåret og advarselstegn om "ingen lukning, drift af en person" skal hænges. De øvre og nedre forme skal være låst og støttet før arbejde. Ulykken var helt klart en alvorlig overtrædelse af regler.

Forebyggende foranstaltninger er det nødvendigt at styrke sikkerhed uddannelse af stempling operatører samt uddannelse af målrettede indlæg sikkerhed operation regler og strenge vurdering af praktiske drift færdigheder. Virksomheder bør lære af de ulykke lektioner, strenge sikkerheds management, for overtrædelse af safe operationelle procedurer til at øge intensiteten af straf, straf, for at fjerne alvorlige krænkelser.

安全挂牌标签系列