sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerheds advarselsmærke Klassificering af sikkerheds advarselsetiketter

Sikkerheds advarselsmærke Klassificering af sikkerheds advarselsetiketter

May 18, 2017

Klassificering af advarselsmærker

1 Det er nødvendigt at indstille et forbudsmærke på et sted, hvor du ikke er tilladt eller stoppet en persons adfærd. Dens betydning er at forbyde personer fra usikker opførsel af det grafiske logo. Den grundlæggende form for forbuddet mod tegn er grænserne for de krusede buketter.

2 Et advarselsmærke skal indstilles på et sted, hvor du rådes til at være i fare. Implikationen er at henlede opmærksomheden på det omgivende miljø for at undgå mulige tegn på fare. Dens grundlæggende form er en trekantet kant, gul og sort.

3 Sikkerheds advarselsmærke Kommandoen mærket skal indstilles på det sted, hvor du skal overholde. Dens betydning er at tvinge folk til at gøre noget eller tage forebyggende foranstaltninger af det grafiske logo. Dens grundlæggende form for den cirkulære grænse. Blå og hvid.

4 Det hurtige mærke skal indstilles på det sted, hvor målretningen er angivet. Dens betydning er at give folk en slags information grafisk logo. Den grundlæggende form er en firkantet kant, grøn hvid. Sikkerheds advarselsmærkat indstillingsprincip

1. Sikkerheds advarselsetiketter skal være i overensstemmelse med de anvisninger, der kan henvises til, for at minde om formålet med sikkerheds advarselsskilte bør indstilles på det iøjnefaldende sted, og det angiver målet i nærheden (såsom brandfarligt, eksplosivt, giftigt, højt tryk og Andre farlige steder), så Into scene personalet let at identificere, forårsage årvågenhed, forhindre forekomsten af ulykker.

2. Alle enheder i de indstillede sikkerhedsadvarselmærker på samme tid, i henhold til offentlige steder og produktionsmiljø, indstiller de tilsvarende offentlige informationsskilte, såsom nødudgang, opmærksom på sikkerheden og så videre.

3. Sikkerheds advarselsmærke Sikkerheds advarselsmærket skal anbringes på et iøjnefaldende sted og sikre, at logoet har tilstrækkelig lysstyrke og belysning; Hvis der er et lys, bør belysningen ikke farves.

4. Sikkerhedsadvarselmærker skal opstilles for at undgå misbrug og ikke-standardbrug i samme område for at undgå indholdet af modstridende indhold og indhold svarende til logoet. Med den rette mængde tegn for at minde folk om at være opmærksomme på formålet med sikkerhed, skal de grafiske symboler være i overensstemmelse med bestemmelserne i de nationale standarder. Sikkerhedsadvarselmærker skal opstilles på en sikker og pålidelig måde, ikke placeres i døre og vinduer og andre bevægelige genstande, må ikke hindre normal drift og undgå nye risici.

6 Hvordan sikkerhedsvarelabels er oprettet

1. 1 Vedhæftning: Vedhæft skilte direkte til bygninger og andre faciliteter.

1.2 hængende type: flagmet hænger i faste faste genstande.

1.3 Kolonne: Fix mærket på stangen.

1.4 Andre krav

2. Sikkerheds advarselsetiketter er virksomhedernes offentlige ejendom, hver medarbejder har pligt til at pleje, har ansvaret for at stoppe deres adfærd for at stoppe. 7.2 Konfiguration af sikkerheds advarselsetiketter Brug skal inkluderes på alle niveauer af sikkerhedskontrol, produktionsafdeling er ansvarlig for installationen, de afdelinger, der er ansvarlige for rutinemæssig vedligeholdelse, for at holde rent for at forhindre forurening og beskadigelse.

3. Sikkerheds advarselsmærkning Sikkerheds advarselsmærker på grund af force majeure (vind og regn) beskadigelse af enheden for at underrette sikkerhedsministeriet, vil afdelingen reparere eller udskifte.

4. Brug af sikkerhedsadvarselmærker, distribution, genanvendelse fra Institut for Sikkerhed ansvarlig for ansvaret og et godt arbejde med rekord, indsamling af affald genbrug, så meget som muligt genanvendelse, kan ikke bruges til bortskaffelse af affald .