sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Taler om de tre fordele ved ventilens låsning

Taler om de tre fordele ved ventilens låsning

Aug 14, 2017

Tale om de tre fordele ved ventilens låsning
Med det sociale, teknologiske og kulturelle fremskridt er sikkerheden ved mekaniske låse blevet mere og mere ude af stand til at imødekomme befolkningens behov, og i en vis grad er styrken af sikkerhedsforanstaltninger faktisk relateret til identitet, status, elektronisk ventilventilation ( Inklusiv adgangskode lås, lås, fingeraftryk lås, iris lås, etc.) som en ny generation af identifikation teknologi fordele bliver mere og mere indlysende, vil gradvist erstatte den mekaniske lås ind i låsindustriens nye bly.
Valve Lockout fordelene ved a:
Stabilitetsdesign. Der er tre faktorer, som normalt påvirker stabiliteten af den elektroniske lås, herunder: 1. Stabiliteten og pålideligheden af cylinderstrukturen og koblingsstrukturen beskrevet ovenfor; 2. Stabiliteten og pålideligheden af motorens arbejdstilstand, Carbon brush type dedikeret motor; 3. Logik kredsløb del af stabiliteten og anti-jamming, inspektionskriterier er at se om der er beskyttelse kredsløb design.
Valve Lockout fordelene ved to:
God vedligeholdelse af brugen af nye materialer: Hvis reparationen af fingeraftrykslås er god, nem at reparere, kan du bruge billig reparation, kan lave fingeraftryk. Ventilafbrydelsesdele er ofte i god teknisk stand, når du er ude af fejlen, Fordi du hurtigt kan reparere lave omkostninger, uden at det er nødvendigt at udskifte de nye stykker eller nyt fingeraftryk Valve Lockout, der faktisk udvider fingeraftrykket Valve Lockout liv. Desuden er der i udformningen af ventilventilen ifølge fingeraftryksventilens udløbsstandarder og krav til at tilpasse sig udvælgelsen af nye materialer, men også for at forlænge fingeraftryksventilens levetid på en god måde, såsom låseskallen Med legeringsmateriale og nanobearbejdet fingeraftryk Valve Lockout, end plastlåsekroppen for at være holdbar og nem vedligeholdelse. Sikkerheden ved intelligente hjemme sikkerhedssystemer er meget vigtigt. Desuden vil miljøfaktorerne i forskellige regioner også påvirke fingeravtrykets livslængde Valve Lockout, såsom temperatur og fugtighed, lufttryk, forurening, lys, regn og sne, og andre faktorer er også gode. Ved køb af fingeraftryk Valve Lockout, bør ikke ignorere deres egne miljømæssige faktorer, skal vælge at opfylde betingelserne for fingeraftrykket Valve Lockout har mange producenter vist, at deres produkter er modstridende miljø, men mere end en test Kan kende fordelene Af ventilens lockout.
Valve Lockout fordelene ved tre:
Vedligeholdelsesarbejde er at forlænge fingeraftrykets levetid. Valveafbrydelse En vigtig del af brugen af rimelige vedligeholdelsesmetoder kan effektivt forlænge fingeravtrykket. Det er nødvendigt at gøre et godt stykke arbejde med fingeraftryk Valve Lockout det daglige vedligeholdelsesarbejde, så fingeraftryksventilens udløb for at opretholde en god teknisk tilstand; At korrigere brug og betjening af fingeraftryk Ventilspærring, reducere og forhindre menneskelig fejl forårsaget af fingeraftryk. For at gøre den rigtige og ordinære regelmæssige og uregelmæssige vedligeholdelse skal du holde fingeraftryksventilens spærring ren, rengør, kontroller regelmæssigt fingeraftrykets tekniske status. Ventilafbrydelse, fundet unormal behandling i tide, til løse og forskydede dele øjeblikkelig tilspænding og justering. Nogle Af sliddele til forebyggende udskiftning.
Historien har bekræftet, at fremkomsten af hver ny teknologi vil skabe store rigdomsmuligheder. Historien bekræftede også, at i de højteknologiske produkter i markedskampe er kun den teknologi og mærket førende virksomheder at grine i slutningen.
Valve Lockout er forskellig fra den generelle mekaniske lås, med automatisk elektronisk sensor låsesystem, han vil automatisk døre døren i lukket tilstand, systemet vil automatisk låse. Valve Lockout kan åbnes med fingeraftryk, berøringsskærm, kortdørlås. B. Generel fingeraftrykslås ved brug af adgangskode / fingeraftryksregistrering og andre funktioner er ikke praktisk, især når ældre og børn, det nylige ud af Valve Lockout, kan du åbne sine unikke talebeskeder, så brugerne kan fungere lettere .