sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Begrebet Lockout Tag er blevet stadig mere populært

Begrebet Lockout Tag er blevet stadig mere populært

Sep 05, 2017

Konceptet Lockout Tag er blevet mere og mere populært
Lockout Tag konceptet har været gradvist populære, som en af de hotteste kategorier, Lockout Tag gradvist bliver en masse forbrugere blitz af objektet. Mange internetfirmaer, ejendomsmæglere har også rettet mod Lockout Tag dette marked. På grund af manglen på standarder er Kinas smart dørlåsindustri imidlertid rodet, bagud design, prisen er høj, varerne ikke version og andre problemer. For yderligere at regulere udviklingen af linjen lancerede ministeriet for offentlig sikkerhed og politiet med det elektroniske produktkvalitetsprøvningscenter og Kina Hardware Industry Technology Innovation Strategic Alliance for nylig en revision "elektronisk tyverisikring lås ny standard". På nuværende tidspunkt har "elektronisk tyverisikring lås ny standard" afsluttet det første udkast, er i revisionsfasen.
Industrien mener, at standarden vil yderligere aktivere Kinas Lockout Tag-marked. Selv om branchens udsigter, men som producenter stadig har brug for at rydde, skal Lockout Tag-produkter i hjemmet til almindelige mennesker overveje, at de to elementer er sikre og bekvemme.
Industri Standard forbedringer
Selvom Lockout Tag denne nye produktudvikling i fuld gang, men også af producenterne og forbrugerne efterspurgt, men Lockout Tag-markedet er stadig ikke standardiseret, standardiseret, der er for eksempel rod, design bagud, prisen er høj, varerne gør ikke version og andre problemer. Og forbrugerne til smart dør låser denne nye ting, der er mange fejl, som f.eks. det enkle, at biometrisk fingeraftryk lås, iris, ansigtsgenkendelse og andre Lockout Tag mere tyverisikring; at Lockout Tag-funktionen mere sikkerhedsfaktor er højere. Folk har tendens til at fokusere på "smart", samtidig med at man ignorerer sikkerheden som et hjemmeprodukt, og selvom producenterne ikke er opmærksomme. Denne kognitive misforståelse, men også opfordrede nogle virksomheder til at benytte lejligheden til at udføre falsk propaganda, overdrive øjets funktion og derefter hæve prisen, forstyrre den normale forbrugsordre, men også lægge en skygge på Lockout Tag-markedet. For yderligere at standardisere udviklingen af elektronisk tyverisikring industrien for at forbedre Kinas elektroniske tyverisikring produkter, den overordnede kvalitet og grad niveau, ministeriet for offentlig sikkerhed og politi med elektronisk produktkvalitet test center og Kina Hardware Industry Technology Innovation Alliance lancerede i fællesskab revisionsarbejdet "Electronic Anti-Theft Lock New Standard". På nuværende tidspunkt har "elektronisk tyverisikring lås ny standard" afsluttet det første udkast, er i revisionsfasen.
Ikke kun "Lockout Tag" marked kaos, Lockout Tag relaterede produkter, risici for informationssikkerhed kan ikke ignoreres. I æra med store data er brugerens personlige identitetsoplysninger og forbrugsvaner blevet i stand til at gemme, håndtere, grave og integrere brugen af en lang række data, hvilket giver nogle højteknologiske kriminelle mulighed for at udnytte muligheden at give mennesker Af liv kan ikke undervurderes sikkerhedsrisikoen.
I øjeblikket er der sikkerhedsrisici forbundet med Lockout Tag, markedet kaos er grunden til industrien standarden er ikke forenet. Standard raffinement og forfining vil uundgåeligt gøre Lockout Tag markedet glød ny vitalitet for at fremme Lockout Tag markedet for yderligere standardisering, som for hele branchen og forbrugerne er en stor positiv.

Intelligent ≠ pålidelig, sikker og praktisk er de offentlige behov
Lockout Tag som en del af de nye internetprodukter, bør ikke være uafhængig af Lockout Tag, men bør supplere udviklingen af Lockout Tag. På nuværende tidspunkt er Kinas Lockout Tag stadig i model træning, platform konstruktion og bruger ophobning af den indledende fase, Lockout Tag produkter hvordan man beslaglægger forbrugerens "smerte punkt", er producenterne den mest værdige diskussion.
For forbrugere er valget af Lockout Tag-produkt et brand af produkttillid, når forbrugernes valg af hjemmeprodukter er falsk og skummel, ikke kun sårbar over for forbrugertilliden, endnu vigtigere er hele virksomhedens image og hele branchen negativ .