sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Forskellen mellem sikkerhedslås og almindelig civil hængelås

Forskellen mellem sikkerhedslås og almindelig civil hængelås

Jul 24, 2017Forskellen mellem sikkerhedslås og almindeligt civilt hængelås

Sikkerhedslås er en af sikkerhedslåsene. Sikkerhedslås er sædvanligvis opdelt i hængelås, elafbryderlås, elektriske stiklås, lås, ventillåse af bryder og trådlås og så videre. Normalt er sikkerhedslåsen brugt sammen med andre sikkerhedslås, sikkerhed Hængelås kan bruges alene, og andre sikkerhedshængelås er ikke, så sikkerheden hængelås ansøgning er meget omfattende, markedets efterspørgsel er meget stor.

Sikkerhed Hængelås med ledelsens funktion, et hængelås kan matche flere nøgler, nøglerne på grund af de forskellige funktioner og autoritet, så opdelt i flere, ofte disse nøgler til sikkerhedshængelås-styringssystem: kan ikke åbne nøgleserien: Sikkerheden Hængelås er den eneste nøgle til hver, mellem lås og lås kan ikke åbne hinanden; Åbent nøgleserie: Alle sikkerheds hængelås og sikkerheds hængelås kan åbnes i gruppen. En eller flere nøgler kan åbne alle hængelåsene i gruppen. Du kan angive flere grupper, som ikke kan åbnes mellem grupper. Forskellige åbne master-nøgleserier: Angiv gruppen inde i sikkerhedshængelementet dominerer den eneste nøgle til hver, Sikkerhedslås med sikkerhedshængelås kan ikke åbnes, men der er en masternøgle for at åbne hængelåsen inden for sæt af al sikkerhed; Kan tilpasses flere grupper, masternøglen kan ikke åbnes mellem grupper, men kan angive en højere hovednøgle til at åbne alle grupper af hængelås; I samme serie af nøgleserier: Efter gruppens nøgleserier, kan du tilføje nøglen til nøglen, hvis du skal angive en højtovervågende leder for at åbne alle grupper.

Mange har ikke kontakt med sikkerhedslås kunder har sådan du spørger, sikkerhedshængelås og almindelig hængelås har præcis den sondring, brug hvad vi bør være opmærksomme på under processen, her introducerer vi dig til sikkerhedshængelås og generelle civile hængelåsforskel:

1. Sikkerhedslås ligner det almindelige civile hængelås, men der er mange forskelle mellem sikkerhedslås og almindeligt civilt hængelås.

2. Sikkerhed hængelås er generelt plastik af ABS engineering, mens civile hængelås er generelt metal;

3. Hovedformålet med sikkerhed hængelås er at advare mod tyveri, og hovedformålet med fælles civilt hængelås er at forhindre tyveri.

4. Låsestrålen med sikkerhedslås kan ikke åbnes automatisk og har nøglefunktion, mens det almindelige civile hængelås er det modsatte;

5. Fælles civilt hængelås er normalt en lås med en nøgle, mens sikkerheds hængelås kan matches med flere nøgler, som kan opdeles i ledelseslås og fælles låse.

6. Sikkerhed hængelås er ofte udsat for syre og alkaliske miljøer og kræver særlig behandling, mens generelle civile hængelås generelt ikke bruges.

Ifølge de professionelle institutioner har ifølge en undersøgelse i alt industriulykke ikke ret til brugen af 10% af ulykken. Sikkerhedslås er låst, med gennemsnitligt 250000 tilfælde om året og sikkerhedslås ulåst for industriulykker , Ulykker i et år i gennemsnit mere end 200 mennesker blev dræbt, mere end 60000 mennesker såret, antallet af dage hvert år på grund af årsagen til ulykken forårsage virksomhedens produktion i 24 dage. På grund af dette har OSHA i USA udstedt en forordning om farlig energikontrol (notering) den 1. september 1989. Reguleringskravene i industriproduktionsmiljøet, al strømforsyning, skal alle "Lås op" (låsen Out / Tag Out) kan kun være til vedligeholdelse af udstyr og reparationsarbejde, ellers kan det ske pneumatisk maskinulykke eller udslip af farlig energi og forårsage skade.

Sikkerhed Hængelås hovedrolle er at låse enheden eller strømkilden, gøre hjemmearbejdspersonalet til vedligeholdelse af udstyr eller strømkilde, effektivt styre energibesparelsen, forhindre ulykker for at sikre arbejdstagernes sikkerhed.