sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Betydningen af sikkerhedskultur

Betydningen af sikkerhedskultur

Jun 29, 2018


Fra fødsel til alderdom har man været konsekvent understreget for at være sikker. Således har vi flere spørgsmål om det:

Hvad er sikkerhed?

Hvad er kernen i sikkerheden?

Hvorfor skulle vi være sikre?

Hvordan kan vi opnå sikkerhed?

............


I en nøddeskal kan ovenstående problemer opsummeres som et spørgsmål: "Hvilken form for viden og adfærd er vi sikre på?"

Generelt kan man tænke og problemløsende såvel som rationelt anerkende den virkelighed, vi står overfor. Kun på denne måde kan vi bevidst adoptere sikker erkendelse og adfærd og ændre usikre kognition og adfærd. God forvaltning af familien, god forvaltning af virksomheder, god forvaltning af samfundet kunne være grundlaget for det sociale sikkerhedssystem. Desuden er det sociale sikringssystem mere af en sikkerhedskultur, som ikke kan udvikles efter vilje.

Sikkerhedskultur er fundamentet og den evige kraft af menneskelig bæredygtig udvikling. Den bæredygtige udvikling er også en del af den videnskabelige udvikling, der udvikler sig løbende og støt, for at løse disse problemer, i betragtning af grunden og magten i praksis.

Vi bør forbedre hele samfundets sikkerhedsbevidsthed og adfærd ved at lære sikkerhedskultur, dyrke sikkerhedskulturen og forbedre sikkerhedens vilje, bevidsthed, viden og færdigheder i hele nationen. Øget vilje og bevidsthed fører til en bedre adfærd. Denne adfærd er ikke kun dem, men hele samfundets generelle opførsel.

Det er presserende, vanskeligt og langt arbejde at lære sikkerhedskultur, dyrke sikkerhedskultur og forbedre alles sikkerhed, vilje, bevidsthed, viden og færdigheder. Ikke alene for enkeltpersoner, familier og virksomheder, men for vores samfund og land, er det meget vigtigt for os at fremme vores sikkerhedskultur lige nu.


shutterstock_115284256-700x467.jpg