sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Forvaltningen af sikkerheden hængelåse og sikkerhed Tags

Forvaltningen af sikkerheden hængelåse og sikkerhed Tags

Jul 13, 2018


Ved vedtagelsen af proceduren med Lockout/Tagout, skal du vide noget om forvaltningen af sikkerheden hængelåse og sikkerhed tags.

Personlige hængelåse og nøgler opbevares af enkeltpersoner og navnene på brugere skal mærkes. Personlig spærring skal ikke være lånt fra hinanden.

Kollektive lockout anføres udstyr navn, nummer, dato og grunde eller lockout system på listen lockout når låsning i boksen gruppe lockout, og hængelås og nøgle har et unikt tilsvarende nummer. Den kollektive lockout skal opbevares i et centralt sted for nem adgang.

Design af sikkerhed advarsel tags bør have en karakteristisk forskel fra andre tags. Sikkerhed advarsel tags bør omfatte standard sprog som "Fare","Betjen ikke", "uautoriseret fjernelse er ikke tilladt" og så videre. Det bør også angive navnet på arbejderen, kontaktoplysninger, lockout dato, isolation punkt og årsagen til låsning. Hvad bør vi være opmærksomme er sikkerhed advarsel tags ikke kan ændres. Det kan kun bruges én gang og kan opfylde kravet om lockout miljø og frist.

Sikkerhed advarsel tags skal destrueres på en koncentreret måde, når det blev brugt til at undgå misbrug. Det må ikke anvendes til andre formål end at angive punkterne lockout isolation kontrol farlige energi og materialer.

IMG_1197.jpg