sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Populariteten af kabel-lås er overvældende

Populariteten af kabel-lås er overvældende

Oct 25, 2017

Populariteten af Cable Lockout er overvældende
Med udviklingen af videnskab og teknologi stiger også menneskers levestandard, vi er nødt til at opgive den traditionelle kabellåsning, vælge en mere avanceret kabellåse, kabellåsning mere sikker og mere bekvem, Baode-låseindustrien fra markedets efterspørgsel, Cable Lockout udsigter er enorme.
Udviklingen af kabellåsning er stadig meget imponerende, men fortsætter med at imødekomme den stigende forbrugers efterspørgsel efter innovation, vi køber Cable Lockout, når vi skal vælge et formelt mærkeprodukt, således at kvaliteten er bedre, er sikkerhedsforløbet relativt højt, håb beskrivelse kan hjælpe alle.
Menneskernes levestandard fortsætter med at blive bedre, komforten i hjemmemiljøet og sikkerhedsspørgsmål vil også stige til et nyt niveau og smart hjemindustri til smart som et symbol på frøene fra de sidste par år, til den nuværende situation med brudt bambus, Udvikling er tydelig. Det er underforstået, at den nuværende penetrationsgrad i Europa og USA og andre lande er 50%, mens den er i Sydkorea eller endda nået 90% i Kina, kun 2%. I det kloge hjem er bundet til at popularisere den generelle tendens i livet, hvilket indikerer, at Cable Lockout-markedet indeholder gode forretningsmuligheder. Og de store forretningsmuligheder er ikke alle mærkerne, viser undersøgelsen, at den unge mærkebevidsthed er relativt stærk, for produkt af personlig design, såvel som intelligent oplevelse, samt materialekvalitet har en meget stor efterspørgsel. For kabellåsningsvirksomheder vil teknologi og innovation stå over for enorme udfordringer.
Virksomheder ønsker at få den hurtige udvikling af den smarte hjemmebranche, vi skal styrke virksomhedernes mærkebevidsthed. Cable Lockout mærke er kernens indhold af produktet, brand awareness er andre måder at markedsføre er mindre, i det udviklede lande marked, mærke anerkendelse har erstattet produktidentifikation, er blevet den eneste faktor i markedet valg. Kabel Lockout mærke en gang ind i den menneskelige hjerne til en hukommelse, vil mærket også eksistere i form af materiale i hjernen og derved danne en brand awareness. Brand awareness Vi er det overordnede indtryk af et produkt, der repræsenterer mærket.
Der er relaterede industri eksperter forventer i de næste par år at overleve på markedet Cable Lockout forretning er ikke så meget nu. På et stadig mere konkurrencepræget marked, hvem ved hvordan man kan imødekomme kundens smarte behov, hvem der virkelig kan gribe fat på markedet.
Ifølge Cable Lockout låse kroppen materiale at dømme: Dette indebærer en masse ekspertise og teknologien fra forskellige producenter, fastlandet produktion er generelt jern, stål, rustfrit stål, zink legering, på grund af processen, omkostningerne er begrænset, Kabel Lockout bar hårdhed er ikke nok Det er let at være store tang, hydraulisk klemskæring.
Kabellåsning i henhold til låsecylinderen for at bedømme: De fleste mennesker køber låse, kun se på formen, føler det godt, skal være godt. Så længe du er opmærksom på at se, uanset hvad du køber en indenlandsk lås, er cylinderen generelt kobber, kobber er blødt, med elektrisk boremaskine, koncentreret svovlsyre, du kan nemt beskadige kobbercylinderen. På nuværende tidspunkt er de mere almindeligt anvendte til den europæiske låsecylinder desuden amerikansk trådcylinder, brandlåsecylinder, de to sidstnævnte høj sikkerhed.
Ifølge nøglen til kabellås til at bestemme: Kabellåsning nøglen til en masse kryds, rund mund, halvmåne, alle former for former og stykker, mange af nøglematerialet til kobberleve aluminiumslegering, er det let at kopiere , de nuværende bedre materialer er stål, såvel som nye elektroniske nøgler, høj sikkerhed.