sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Sikkerhedslåsens popularitet er ustoppelig

Sikkerhedslåsens popularitet er ustoppelig

Oct 16, 2017

Sikkerhedslåsens popularitet er ustoppelig
Med udviklingen af videnskab og teknologi er menneskers levestandard også stigende, vi er nødt til at opgive de traditionelle låse, vælge en mere avanceret sikkerhedshængelås, sikkerhedshængelås mere sikker og mere bekvemt, Baode-låseindustrien fra markedets efterspørgsel, Sikkerhed Hængelås udsigter er enorme.
Sikkerhedsspærreudvikling er stadig meget imponerende, men fortsætter med at forny for at imødekomme forbrugernes behov højere, vi køber sikkerhedshængelåsen, når vi skal vælge et formelt mærkeprodukt, så kvaliteten er bedre, sikkerhedspræstationen er relativt høj, håber The Beskrivelse ovenfor kan hjælpe alle.
Menneskernes levestandard fortsætter med at blive bedre, komforten i hjemmemiljøet og sikkerhedsspørgsmål vil også stige til et nyt niveau og smart hjemindustri til smart som et symbol på frøene fra de sidste par år, til den nuværende situation med brudt bambus, Udvikling er tydelig. Det er underforstået, at den nuværende penetrationsrate kun er 2% i Europa og USA og andre lande, når sikkerhedsniveauet er på 50%, mens det er i Sydkorea eller endda nået 90% i Kina. I det kloge hjem er bundet til at popularisere den generelle tendens i livet, hvilket angiver sikkerheden Hængelås marked indeholder store forretningsmuligheder. Og de store forretningsmuligheder er ikke alle mærkerne, viser undersøgelsen, at den unge mærkebevidsthed er relativt stærk, for produkt af personlig design, såvel som intelligent oplevelse, samt materialekvalitet har en meget stor efterspørgsel. For sikkerheden Hængelås forretning, vil teknologi og innovation står over for enorme udfordringer.
Virksomheder ønsker at få den hurtige udvikling af den smarte hjemmebranche, vi skal styrke virksomhedernes mærkebevidsthed. Brand er kerneindholdet i produktet, mærkebevidstheden er forskellig fra andre markedsføringsmetoder. På det udviklede landsmarked har mærkeigenkendelse erstattet produktidentifikation, blevet den eneste faktor i markedets valg. Når mærket ind i den menneskelige hjerne er til en hukommelse, vil mærket også eksistere i form af materiale i hjernen og derved danne en brand awareness. Brand awareness Vi er det overordnede indtryk af et produkt, der repræsenterer mærket.
Der er branchens eksperter, som forventes at overleve på markedet i de kommende år, er Safety Padlock-forretningen ikke så meget nu. På et stadig mere konkurrencepræget marked, hvem ved hvordan man kan imødekomme kundens smarte behov, hvem der virkelig kan gribe fat på markedet.
Sikkerhed Hængelås Stigningen af smart hardware, i øjeblikket teknologien og teknologien indholdet af den højere sikkerhed hængelås, herunder adgangskode lås, IC-kortlås, fingeraftryk lås og så videre på grund af sin unikke bekvemmelighed og den gradvise modenhed af teknologien og Brug af biometriske fingeraftryk Lås, men også på grund af det unikke fingeraftryk, kan ikke kopieres, lette at bære, glem ikke, tab ikke egenskaberne ved bredere markedsudsigter. Baode-låseindustrien har aldrig stoppet dette aspekt af FoU-innovation.
Ifølge nøglen til lås for at bestemme: Sikkerhedslås nøgler er mange, kryds, runde mund, halvmåne, alle former for former og stykker, mange af de vigtigste materialer til kobber live aluminiumslegering, det er let at kopiere, den Nuværende bedre materiale Der er stål, der er nye elektroniske nøgler, høj sikkerhed.
I henhold til udfyld sikkerhedslåsningen og pladens tykkelse for at bedømme: Du kan derefter installere tyverisikeldøren, når du kigger på den generelle katteøje fra døren for at se, hvad der er indeni, hvis noget af kattens øje har har været godt, og er Ikke kom ned, du kan se i sikkerhedens Hængelås tid. Forbrugerne kan banke på døren mod døren, lyden lytter til ægte, hvilket tyder på, at tykkelsen af stålet nok og fyldstofet er. Hvis lyden lyder "puff", viser det sig, at tykkelsen af stålpladen ikke er nok.