sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Betydningen af Lockout Tag Design i Real Life

Betydningen af Lockout Tag Design i Real Life

Aug 03, 2017

Betydningen af Lockout Tag design i det virkelige liv
Kan jeg dreje til venstre eller højre ved gaffelen? Er dette billetkontoret jeg leder efter? Nåede jeg til min destination? Hver gang et mærkeligt sted, låse etiketten kan give os svaret eller vejledningen.
Hvis vi ikke kan opfylde vores forventninger på det valgte valg, kan vi ikke længere gennemføre den planlagte handling og blive udsat for et dilemma. På dette tidspunkt kan vi, hvis vi ikke kan omplanlægge, søge nye oplysninger, føle sig forvirrede og overvældede.
Når vi går gennem rummet, fortsætter vi med at få oplysninger. Dette kræver håndtering af såkaldt ministerieinformation. I dette tilfælde kan vi ikke rigtig observere og forstå det omgivende miljø. Opmærksomheden til hver informationsoperatør kan kun opretholdes i en kort periode.
I denne henseende vil organisationen og afslutningen af oplysninger spille følgende nødvendige rolle:
1. Nøgleoplysningerne skal gives, så brugerne nemt kan reagere på lokationslåsekoden.
2. Oplysningerne skal anvendes på det rette sted for at oprette en prompt, så brugerne får den bedste positioneringsorientering.
På nuværende tidspunkt viser Lockout Tag fremstillingsindustrien en kraftig udvikling. Den hurtige levering af information gør mange virksomheder eller personer, der har fundet en personlig låsemærkat, blevet offentligt hurtigt og dybt opmærksom på en af deres vigtige måder. Dette gør udviklingen af den låste etiketproduktionsindustri hurtigere, flere og flere Lockout Tag produktionsmetoder og nye materialer udvikles og anvendes. Så, så mange valg, hvordan kan vi identificere det?
I dag kommer vi til at forstå Lockout Tag produktion i "hot choice" - aluminium Lockout Tag. Aluminium har vist sig at have været brugt i mange år, så hvorfor er det stadig elsket af mennesker nu? Hvad er det fascinerende?
Designkonceptet og brugen af aluminiumslegeringsetiketikematerialet er afledt fra Europa, hvilket giver et mere attraktivt eksempel og et mere diversificeret designkoncept for den kinesisk orienterede systemspecifikke materialefamilie.
Sammenlignet med de traditionelle materialer, vil aluminiumlegeringen ikke ruste, overfladebehandling i forskellige former, information kan udskiftes uafhængigt, brug af lave omkostninger, vedligeholdelse er meget bekvemt. Siden landing i Kina i 1996, efter et stort antal materialeleverandører, kan designfirmaer og reklamevirksomheder gennem årene fremme og bestræbelser på nutiden siges at være meget udbredt. I nogle high-end krav med et relativt stærkt miljø, især på hospitalet er blevet meget udbredt, og snart være en del af miljøet for at acceptere og erstatte den traditionelle kobberplade-ætsning, plexiglasprint og andre produkter.
Udviklingen af aluminiumslegeringsetiketten er nu blevet en serie af komplette, veludformede Lockout Tag-kategorier. Den indledende aluminiumspærringsmærke i Kina begynder også at efterligne europæiske produkter, men nu med mange virksomheder, som investerer i branchen for at fremme sin hurtige udvikling, er det vigtigste, at de lancerede en række vellykkede låsninger til det kinesiske marked Label system, Har dannet en kinesisk lavet aluminium Lockout Tag industri, og nogle serier har været succesfuldt på det udenlandske marked.
Fordele ved aluminiumlegeringsmaterialer
Aluminium er et ædelmetal, der selv har en mat metallisk struktur, ædel og ikke arrogant, og gennem overfladen af en del af behandlingen kan den have en særlig teksturvirkning.
1, lys - fordi aluminiumpladen pr. Kvadratmeter vægt på 2,71 kg / mm, så panelet kan være tykt til 3 mm eller mere, øger signaturoverfladen i høj grad;
2, ikke rust - aluminiumoxidation er langsom, og der vil ikke være nogen rustfarvet væg;
3, let at farve - let at gøre filmen tilsluttet, behandlet korrekt, overfladens holdbarhed kan sammenlignes med bilens finish;
4, nem installation - på grund af lav vægt er installationen meget lettere.