Koden bruges sammen med sikkerhedslås og hængelås

Hver dag, når vi taler om tags, vi tænker på de lille tegn på tøj, tasker, låse og andre produkter vi køber i butikkerne. Selvom tag-designet er udsøgt, men trykt er ofte meget meningsfyldt. En lille tag tilbehør, Vis råvarer, priser og andre oplysninger og dets kvalitet er relateret til kvaliteten af en virksomhed og forbruger service holdning. Produktion af tag derfor af vital betydning. Udvælgelse af passende udskrivning og efterbehandling udstyr kan naturligvis fuldt maksimere produktionseffektiviteten af virksomheden og opnå to gange resultatet med halv indsats.  


Hangtags bruges sammen med sikkerhedslåse og hængelåse til at overholde OSHA og krav på Lås bøjler. Ud over de anvendte materialer, påvirke trykning og forarbejdningsmetoder valgt til produktion af tag også kvaliteten af tag. Derfor er valget af tag at teknologi og produktion udstyr også afgørende. Over for en række hangtag materialer, foreslår vi, at den mest almindelige anvendelse er kort, belagt papir, PVC, osv., og disse materialer er relativt store gram, ofte i 200gsm ovenfor, brug af termisk trykning laser printer kan ikke råd til at udskrive sådan en tykt materiale, og kvaliteten af ink-jet kan ikke opfylde kravene i den fine tag udskrivning produktion.


Efter screening og test af markedet, har Kina fundet at laserprinter med kold og varm teknologi godt kan opfylde kravet høj kvalitet udskrivning af tunge tags, som ST1865R medium hastighed kontinuerligt papir sort-hvid laserprinter, som har været relativt modne i anvendelsen af tag marked, og markedet bevidsthed og anerkendelse også gradvis forbedring. Desuden i æra af "miljøbeskyttelse første og sundhed første", ST1865R er mere professionelle og humant. Alle af dem er lavet af miljøvenlige materialer og har bestået Rosh certificering. Udover, deres stabil drift og lav støj sikre sikkerhed og miljøbeskyttelse i produktionsmiljøet samt aktører i videst muligt omfang fysiske og mentale sundhed.  

详情