sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Ventil Lockout Rolle Af Valve Lock.

Ventil Lockout Rolle Af Valve Lock.

May 18, 2017

Ventillåsning Ventillås er rollen til ventillåsen, der hovedsagelig bruges til at låse ventilen for at beskytte brugen af sikkerhedsventilen. Valve lås ansøgning eller ej, relateret til vigtigheden af sikker drift, nogle ventiler ofte åbne, nogle ventiler ofte lukket, som skal overveje sikkerheden, for ikke at misbruge, så forfatteren designet ventil lås

Ventillås er en kategori af industrisikkerhedslåse, der har til formål at sikre, at ventilen med udstyret er helt lukket, udstyret forbliver i sikker tilstand. Med en lås for at forhindre, at enheden utilsigtet starter, forårsager skade eller død, er der et andet formål at spille en advarselsrolle.

Ventil Lockout Almindeligt anvendt ventillås er opdelt i kugleventil lås, butterfly ventil lås, port ventil lås, roterende ventil lås, universal ventil lås og så videre.

Kugleventil låse bruges hovedsagelig til at låse kugleventilen for at beskytte kugleventilets sikkerhed.

Portventil lås til portventilens låsearbejde, kan bedre beskytte ventilens sikkerhed.

Butterfly ventil lås til fælles specifikationer af alle butterfly ventil lås, bedre beskyttelse sommerfugl switch for at forhindre ulykker opstået.

Ventil lås ind på hjemmemarkedet tiden er stadig meget kort, markedet lås produktet er også ujævnt, godt og dårligt, så mærkevalg og modelvalg nødt til at være opmærksom på hvad:

1, bør vælges velkendt, lange historie af de store mærker eller mærke agenter, har tilstrækkelig økonomisk styrke og stabilitet i netværket system for at beskytte tjenester og eftersalg for at undgå problemer med produktkvalitet forårsaget af tvisten.

2 er ventilen opdelt i kugleventil, butterflyventil, portventil, rotationsventil og så videre type, så når valget af ventillåsen også skal finde ud af, hvilken type ventil der kræves.

3, kan ventilen låses med en række forskellige materialer, afhængigt af brug af låsemiljøet, såsom lufttørre og fugtige, hvad enten høj temperatur, om behovet for syre, at vælge den rigtige lås.

4, for at se sikkerhedsstandarder, både i ind-og udland for metal låse har meget strenge standarder, små producenter vil være for at spare omkostninger ikke følger standard implementering, og store mærker generelt følger standarden.

5, ventil størrelse, forskellige størrelser at overveje ventilen er ikke det samme, vælg den matchende ventil lås.

6, kontrollere ventil lås emballage logo, tegn er komplet (herunder gennemførelsen af produktstandarder, lønklasse, produktionsfirma navn, adresse, dato for produktion) emballagen er solid, indholdet af manualen og produktet er konsekvent, pas på Overdrivelse og uforenelig med fakta fænomenet.

7, vælg et godt mærke eftersalgsservice producenter, for at bestemme lås notering programmet kan lytte til professionel vejledning valg

Ventil Lockout Kraftanlægsventil er meget vigtig under driften af det tilhørende udstyr, det er forbundet med vigtigheden af sikker drift, nogle ventiler åbnes ofte, og nogle ventiler lukkes ofte, som skal overvejes sikkerheden for ikke at misbruge , Så forfatteren designet ventillåsen, der hovedsagelig anvendes til normalt åben og normalt lukket ventilbrug eller midlertidig brug, kan sikre, at operatører og ikke-driftspersonale undgår misbrug af ventilen