sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvad er sikkerhedshængelås?

Hvad er sikkerhedshængelås?

Jun 19, 2017

Hvad er sikkerhedshængelås?
Sikkerhed hængelås er en af de mest almindelige sikkerhed hængelås i vores familie, og hvis vi mister nøglen, hvad skal vi gøre? Lad være med at låse skabene kan ikke hjælpe, men bruge penge, så hvordan åbner du sikkerhedslåsene? Så tager vi et kig på, hvordan sikkerhedshængelåsen åbner den relevante introduktion.
Lås låsen op inden praksis: Den første ting at gøre er at fjerne sikkerhedshængelåsen og derefter forstå den interne struktur af en række sikkerhedshængelås, med dislokationsmetoden til yderligere at forbedre princippet om yderligere åbning for sikkerhedshængelåsen Åbent indtryk.
Åbn en sikker hængelås metode
Låse låsemetode: Et metalplade plus en tynd metaltråd, metalstykker som den slags pen på penen, den ene ende 90 ° foldning, tripping nøglehullet for rotationsstyrken, ledning i nøglehulsboldet Nær sweep frem og tilbage, god Held at åbne.
Åben sikkerhedslåsemetode to
Tag en hård hård metaltråd (nøglering på den gode), en lille del af bøjningen ind i ca. 135 ° vinkel, nåede den dybeste nøglehullet tur (skal træne lidt, lidt).
Åbn sikkerhedslåsemetode tre
Den generelle sikkerhedshængelås har et låsehjerte, låser hjertet foruden at stikke hullet uden for hullet, der er flere runde huller, hvilke flere huller og låse på cirklen af et par tilsvarende, som kan sætte en fjeder og 2 A forskellige Højde af kobbermarmor.

Når nøglen er indsat, får de to marmor forskellige højder på grund af tændernes forskellige højde. Hvis grænserne for de to marmor i alle hullerne er lig med omkredsen af låsenes center, drejede låsekroppen sig, så låsen blev åbnet. Dette er den generelle sikkerhed hængelås arbejder. Hvis nøglen til sikkerheden padler ud, kan du købe en universel nøgle, universalnøgle kan åbne en række sikkerheds hængelås.
Global sikkerhed hængelås produkter og teknologi med hver dag, sikkerhedslåsemarkedet er blevet en skare at grave super guldmine. På grund af udviklingen af søjleindustrier som bolig og bil, forbedring af befolkningens levestandard og stigningen i boligindretningen er efterspørgslen efter sikre hængelås stigende, hvilket i høj grad styrer forbrugernes efterspørgsel efter sikkerhedslåsemarkedet og udviklingen af Sikkerhed hængelås industri. Hardware sikkerhed hængelås virksomheder ud over at fokusere på kvalitet, forfølgelsen af innovation, men også bruge et godt job marketing strategier for at være uovervindelig på markedet. At gøre forretningsmæssig markedsføring, virkelig ønsker at rakke deres hjerner, tilbringe sindet af Caixing, gør arten af markedsføring!