sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvad er sikkerhedsfunktionerne i sikkerhedshængelås?

Hvad er sikkerhedsfunktionerne i sikkerhedshængelås?

Aug 14, 2017

Hvad er sikkerhedsfunktionerne i sikkerhedshængelås?
Sikkerhed Hængelås er en smart lås, det er computer informationsteknologi, elektronisk teknologi, mekanisk teknologi og moderne hardware teknologi perfekt krystal. I de senere år har udviklingen af smart hjem, Safety Padlocks på markedet været mere og mere populært, dets ydeevne og sikkerhed i høj grad overskredet den mekaniske lås, flere og flere er begyndt at vælge et sikkert hængelås, vi ved alle, at brugen Af sikkerhedshængelås Hvad er sikkerhedsfunktionerne i sikkerhedshængelås?
Sikkerheds hængelås sikkerhedsfunktioner:
1, nøddøråbningsfunktion: i nødstilfælde, tilgængelig ekstern strøm til at åbne døren, kan du også bruge nødnøglen til at åbne døren. Såsom forekomsten af brand og andre nødsituationer er også hurtigt og sikkert åbent døren.
2, lavspændingsalarmfunktion: spændingen er for lav, sikkerhedshængelåsen vil være lavspændingsalarm (antydede, at du udskifter batteriet så hurtigt som muligt) under lavspændingsalarm, kan sikkerhedslås låse op mere end 200 gange.
3, multi-level adgangskode ledelse: en brugeradgangskode og ledelsesadgangskode hierarkisk styring, brugeradgangskode og adgangskode kan tilpasses efter kundens behov for at ændre.
4, adgangskodebeskyttelse: Når adgangskoden til tre på hinanden følgende inputfejl er låst, er sikkerhedslåsens hovedkort låst i 15 minutter, hvilket effektivt forhindrer adgangskoden til at stjæle.
5, dobbelt lås funktion:
Ekstern tvungen lås: Kan ikke åbnes i det indre, gælder for at gå ud for at forhindre indtrængen.
Indvendig tvungen lås: Udvendig kan ikke åbnes, så du er mere tryg i hjemmet.
6, manipulere tamper alarm funktion: lås døren i staten, det var at vælge lås, brudt lås i den elektroniske lås vil blive udstedt en stærk alarm lyd.
7, anti-peep virtuel adgangskode funktion: Indtast den korrekte adgangskode, før du indtaster en interferens kode, effektivt forhindre andre i at stjæle adgangskoder, indbrud.
8, automatisk låsfunktion: brug af automatisk låsekerne, døren, hvis det falske dæksel eller det virtuelle dæksel, når det drejer sig om sikkerhedslås, automatisk låses, indtastes og afslutes mere sikkert.
Sikkerhed Hængelås ved hjælp af fingeraftryk identifikation certificering, stærkt forbedret sikkerhedsbeskyttelse, mange familier er installeret på en sikkerheds hængelås. Hvad er sikkerhedshængelens komponenter?
1, LCD-skærm
Indenlandske produkter kan ikke give denne konfiguration af fabrikanterne meget, de fleste af dem kun ved belysning og talebeskeder, disse fingeraftryksmoduler kommer med den funktion, der skal opnås. Indstil LCD-skærmen, du kan gøre brugeren mere bekvem og enkel betjening. Strømforbruget er højere end lys og lyd. Men brugen af flydende krystal kan helt sikkert gøre sikkerheden hængelås mere intelligent, brugerens drift er mere enkel, det er indlysende. Konfiguration af flydende krystal er ikke en simpel materialakkumulering, men involverer også den rationelle udformning af software og kredsløbssystemer.
2, chip
Chip teknologi er Kinas IT-industri fælles ansigtsbarrierer, teknologien har været USA's kontrol og monopol. På nuværende tidspunkt har Kina med succes udviklet en DSP Sikkerhed Hængelås professionel behandling chip, chip er generelt pakket i Taiwan, den indenlandske producenter af algoritmen software brænding; Det store flertal af sikkerhedshængelåsproducenter bruger indenlandske fingeraftryksalgoritmechip.
3, sensoren
Sikkerhedslåsesensoren er hovedsagelig optisk sensor og halvlederføler. Den optiske sensor refererer hovedsagelig til brug af coms og andre optiske sensorer, adgang til fingeraftrykbilleder, markedet er generelt lavet i form af det overordnede modul. Sådanne sensorer er lavere priser , Men større Brugt i sikkerhedshængelås, fingeraftryk adgangskontrol og andre produkter.
4, fingeraftryk modul
Som den forreste ende af industrikæden er der professionelle softwarefirmaer og sikkerhedslås R & D virksomheder til at levere fingeraftryk modul gruppe. De fleste af disse moduler er importeret til landet og giver derefter det tilsvarende sekundære udviklingsrum. Først efter den sekundære udvikling af fingeraftryksmodulet kan virkelig spille sin rolle. Som en computer gav Windows XP dig installeret, men du skal være praktisk, du skal installere nogle specielle software.