sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvad er fordelene ved en dobbelt-nøgle låse cylinder lockout kit?

Hvad er fordelene ved en dobbelt-nøgle låse cylinder lockout kit?

Jun 26, 2017

Hvad er fordelene ved en dobbelt-nøgle låsecylinder Lockout Kit?
Låsen kerne for at bryde den "en nøgle for at åbne en lås", det traditionelle koncept, brugen af særlige dual-core lamineret struktur, i den eksisterende traditionelle cylinder på grundlag af tilføjelsen af et lag af sikkerhedskerne, brugen af To forskellige tænder, er blevet indsat i låsnøglen på samme nøglehul, kan kun åbne låsen. Det er forskelligt fra låsen på det nuværende marked ved hjælp af de to cylindre, skal du blot tilføje to-nøglelåsen, formen af ydeevnen på kun et nøglehul, så installationen er meget bekvem for en række almindelige døre, sikkerhedsdøre (sådan Som et "ord", "et" ord tovejs, "ti" ord kan ordet "et", "et" ordet, "et" ordet, "døren", dørlåsen til bilen også være Anvendes til motorcykel Lockout Kit, Chain Lockout Kit og anden bold Lockout Kit, Blank osv.) Gælder.

Låsecylinderen i den åbne hastighed er tæt på nul, gode sæt beskyttelsespræstationer, selvom de, der har den såkaldte "akutlåsning" tekniske oplåsningsmetode til at låse kongen op, kan kun håbe at sukke; Låsekernens manipulation er mere lovværdig, nu er indbruddet meget brug af den slags stål "ti" eller "et" ord blankt tomt nøglehul, der er stærkt at vende låsecylinderen, således at låsecylinderen opnår formålet med Låse op, denne metode på dobbeltnøglecylinderen Det er svært at spille sin kraft, Lockout Kit, fordi den eksterne kraft til at vende toppen af låsekernen kun er kernens sikkerhed, selvom sikkerhedskernen er fjernet, er hovedmenuen Cylinder er stadig sikker og sikker (her relaterer til nogle tekniske hemmeligheder), den største tabet er ikke mere end udskiftning af en lås alene. På grund af låsekernen i de hidtidige ideer og fremragende tyverisikervirkning vil låsesystemindustrien drive en omfattende innovation.

Lås er en slags daglig forbrugsgoder, der er tæt forbundet med folks liv. Lockout Kit Det kan siges, at "lock can", men ofte ser låsen indstillet af nogle mennesker stille åbent, eller selv i et lille tyggegummi kan nemt åbne, eller Stålfiber stærk twist åben, folks følelser af skuffelse er altid palpable . Heldigvis er denne situation blevet fortiden, lad os slutte os til hænder for i fællesskab at udvikle disse højteknologiske produkter for at fremme ankomsten af en ny æra af låse.


Nationale årlige lockout pakke forbrug er anslået til 50 millioner eller mere, så længe kampen for 5% af markedsandelen, kan du opnå en årlig produktion på 2,5 millioner produktion og salg, omkostningerne ved den dobbelte nøgle lås cylinder materiale omkostninger End almindelig lås Øge med 3 yuan eller så, men ved brug af højteknologiske produkter, "dobbelt-nøgle lås cylinder" lås, værditilvækst mindst 5 gange, der er ved at øge 12 yuan /, ifølge den årlige Produktion og salg på 2,5 millioner, Million, Lockout Kit Markedsudsigterne er ganske tilfredsstillende. Overførsel: 20% af teknologien aktier, teknologien nægtede at købe en pris, andre måder at møde forretning. Når teknologien er overført, kan mellemhandleren kun overføre over 8% af overførselsgebyret.