sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvilke forholdsregler skal betales under produktionen af sikkerheds advarselsmærke?

Hvilke forholdsregler skal betales under produktionen af sikkerheds advarselsmærke?

Aug 03, 2017

Hvilke forholdsregler skal der betales under produktionen af sikkerhedsadvarselsmærke?
1, først overveje konstruktionens rationalitet, det vil sige at overveje byggematerialerne vanskelige at lave, konstruktionen er vanskelig at være mere besvær, eller opførelsen af sikkerhedsrisici, der skal tages i betragtning.
2, princippet om visuel ydeevne: sikkerhed advarsel etiket design er til en visuel kommunikation og rollen af informationsformidling, i udvælgelsen af tiden til at være opmærksom på behovene i konceptets udførelse og visuelle effekter.
3, for at overveje brugen af termen og brugen af lokalet bruges nogle sikkerheds advarselsetiketter i kort tid, såsom udstillingslokalet, og nogle er længe at bruge, så tag hensyn til Sikkerhedsadvarselens levetid, , Udendørs og indendørs brug af materialer i den meget indflydelsesrige, og nogle gange er beliggenheden også meget vigtig.
4. Vi skal tage hensyn til brugs- og servicevedligeholdelsesomkostningerne, vi kan ikke blinde forfølge de visuelle effekter og glemme kundens økonomiske overkommelighed. Hvis dette glemmes, er det sandsynligt, at dette program ikke vil blive implementeret.
Nu kræver både store virksomhedsvirksomheder eller småbutikoperationer deres egen sikkerheds advarselsmærke fint professionel. Fordi i den stadigt hårdere konkurrence i dag, vil en god reklame, et godt tegn, være højdepunktet for dine kunder for at tiltrække kunder.
Nu vil mange kunder i kravene til produktion af sikkerhedsadvarselmærker bruge brug af mini-lysende tegn, så hvad er de mini-lysende tegn i sidste ende? Hvad er fordelene ved det?
De såkaldte mini-lysende figurer er udsøgte, smukke, så du ikke tror, at der ikke er nogen anden stil med lysemitterende ord end hendes smukkere, så du vil reklamere for det lette ord for at tænke på hende.
Sikkerheds advarselsmærke Strukturen af miniature akryl lysende tegn
Mini-lysende tegn af temaet materiale er krystal akryl lys guide plade fremhæve LED lyskilde gulv, produktionsprocessen er at bruge krystal akryl mekanisk carving groove formation, og derefter indsætte slibning, og derefter række af LED lyskilde, og endelig male overfladebehandling.
Sikkerheds advarselsmærke Den grundlæggende proces med brugen af mekaniseret produktion, så de mini-lysende tegn kan være ultra-tynde, ultra-små, så meget sarte og smukke. Endnu vigtigere er det mini-lette ordmaterialeskalgendannelse i overensstemmelse med internationale standarder for at opnå miljøbeskyttelse.
Mini lysende tegn
Sikkerheds advarselsmærke Udsøgt skønhed, mekanisk standardisering kan produceres, høj kvalitet, tekstur. Gælder for indkøbscentre tællere, butikker, smykker butikker, mærke møbler, mærke tøj butikker og andre mærker corporate image sikkerhed advarsel etiketter. Kan bedre forbedre virksomhedens brand image.
Og harpiks lysende tegn, den miniature modstand mod gulning, længere levetid. Mini lysende tegn kan også være dobbeltsidet forskellige farver af let sikkerhed advarselsskilte.
For en sådan ny type af advarselsmærkeproduktionsproces tror jeg, at flere og flere mennesker vil være opmærksomme på det og endda elske det.