sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hvornår bruger du Lockout Kit?

Hvornår bruger du Lockout Kit?

Jul 04, 2017

Hvornår bruger du Lockout Kit?

Låsesættet bruges generelt, når udstyret er meget tæt på vedligeholdelse eller vedligeholdelse, og det kan bruges til at forhindre pludselige skader.

Hvad USES Lockout Kits?

I følgende situationer skal du bruge låsesættet:

1. Når enheden pludselig startes, skal låsesættet bruges til at låse oplisten

2. For at forhindre pludselig frigivelse af restkraft er det bedst at bruge låsesættet til at låse:

3. Låsesæt bør anvendes ved fjernelse eller passering af beskyttelsesanordninger eller andre sikkerhedsanlæg

4. Når en bestemt del af kroppen sandsynligvis vil blive fanget af maskinen, skal den være låst op:

5. Vedligeholdelsespersonalet skal bruge låsekit til udskæringsudstyret, når der udføres kredsløbsvedligeholdelse

6. Maskinens vedligeholdelsespersonale bør bruge låsesæt til maskinens knap, når der rengøres eller smøres med løbende dele

7. Låsekit Vedligeholdelsespersonale i tilfælde af mekanisk svigt skal starte mekanisk udstyrsenhed med låsekit. Arbejds- og sundhedsadministrationen (OSHA) anbefaler, at alle virksomheder skal udstyres med låsesæt til dets personale. På arbejdspladsen er det virksomhedens ansvar at spore det valgte system. Låsesuiten er ikke et slukningsmiddel, men kun når strømkilden er isoleret.

Låsning suite, fordi funktionen af ledelsen en hængelås kan matche flere nøgler, disse nøgler på grund af forskellige funktioner og autoritet, så opdelt i flere, ofte disse nøgler suite af lås nøgle management system:

Nøgleserien: Hver låsesæt har en unik nøgle, og låsen og låsen kan ikke adskilles fra hinanden.

Åbent nøgleserie: Alle sæt lås og låsesæt kan åbnes for hinanden. En eller et par nøgler kan åbne alle hængelåsene i gruppen. Du kan angive flere grupper, som ikke kan åbnes mellem grupper.

Forskellige åbne master nøgleserier: Angiv gruppen inde i Lockout Kit dominerer den eneste nøgle til hver, låsning mellem suite og låsesæt kan ikke åbnes, men der er en masternøgle for at åbne gruppen alle låsesuiter; Kan tilpasses flere grupper, masternøglen kan ikke åbnes mellem grupper, men kan angive en højere hovednøgle til at åbne alle grupper af hængelås;

Lockout Kit I samme serie af nøgleserier: Efter gruppens nøgleserier, kan du tilføje nøglen til nøglen, hvis du skal angive en højtovervågende leder for at åbne alle grupper.

Trin 1: gør dig klar til at arbejde

Lockout Kit Forbered dig på at slukke for energi. Der er almindelige energityper (elektricitet, mekanisk energi, luft osv.). Og dens potentielle farer. Sæt beskyttelsesanordningen (låsesæt) væk, og forbered dig på at slukke for energien

Trin 2: læg mærke til arbejde

Bemærk det igangværende arbejde hos operatører og ledere, som kan blive påvirket af maskinens isolering.

Trin 3: Luk jobbet

Luk enheden eller maskinen

Trin 4: Lås op arbejde

Lockout Kit Brug en passende sikkerhedslåse til at låse al energi for at slukke for udstyret eller maskinen. Når du er låst, skal du sørge for, at ingen kan åbne kontakten eller ventilen. Sæt derefter et advarselsmærke på sikkerhedslåsen for at forhindre utilsigtet betjening.

Trin 5: test arbejde

Test alle maskinstyringer og kredsløb for at sikre, at energien er helt isoleret.

Trin 6: Vedligeholdelse

I henhold til forskellige maskinbrugsbetingelser behøver vedligeholdelse, såsom nogle, en måneds vedligeholdelse, lidt længere ...

Trin 7: Genoptag normal drift

Når alt arbejde er afsluttet, og lås- / listerenheden er fjernet, skal du bekræfte, at alle værktøjer og mekaniske kredslåsningsanordninger er blevet fjernet. Sørg for at underrette alle arbejdstagere inden resupplying energi.